Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
hankamilan (1601 niezalogowanych)
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Może być i dla dorosłych... Zasadniczo wyszłam z założenia, ze my to ogólnie wiecznie zapracowani i mało kto chce czas jeszcze na takie rzeczy poświęcać, a dzieci większość z miłą chęcią podrzuci na godzinkę aby sobie odpocząć a przy okazji i przyjemność brzdącowi zapewnić.. Ja przylatuję w połowie kwietnia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
No generalnie duzo Polakow pracuje tutaj dlugo i ciezko wiec raczej nie maja potem ochoty na lapanie kultury,hihihiih ale nie wszyscy.Xreszta popatrz ile wlasnie osob jest online teraz na tym portalu,duza czesc to ludzie juz po pracy,czesto sami w Norge.Wiec zamiast oblegac sofe teraz z mila checia wpadbym na nauke gry a potem poczwiczyl.hihihihihi o ile moje palce okaza sie na tyle pojetne a sluch nie za tepy????hihihii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ja tez moze sie zglosze jak skompletuje te klasyke gitarową... narazie mam juz piórko, nie jest tak źle...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
ulv72 napisał:
ja tez moze sie zglosze jak skompletuje te klasyke gitarową... narazie mam juz piórko, nie jest tak źle...

A zapewniałeś ulv, że już umiesz grać , nawet zespół zakładałeś , to kto tu cyganem jest ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nooo... BSB... ciagle mi w glowie dzwoni...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
cyganka napisał:
ulv72 napisał:

A zapewniałeś ulv, że już umiesz grać , nawet zespół zakładałeś , to kto tu cyganem jest ?

no tak ale ilez mozna byc tym samoukiem...a tak, pojde na kurs do silesia, to moze jakis papier na to dostane
poza tym my w zespole mamy gitary elektryczne... a tu chodzi o jakas klasyczna a na takiej to nikt z nas nie umie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
no proszę...a co z tym zespołem? Ten kto gra na elektryku z przejściem na klasyka nie powinien mieć problemów. Ja pogrywam na jednej i drugiej. chociaż wolę klasyka, hmm..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Silesia napisał:
no proszę...a co z tym zespołem? Ten kto gra na elektryku z przejściem na klasyka nie powinien mieć problemów. Ja pogrywam na jednej i drugiej. chociaż wolę klasyka, hmm..
Silesia ale Ulv jest wirtuozem jednostrunnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Silesia napisał:
Silesia ale Ulv jest wirtuozem jednostrunnym

My tu wszyscy jestesmy wirtuozami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok