Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Ośrodki kultury w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
hankamilan (1614 niezalogowanych)
2 Posty
Kamil Łapaj
(Kamilllo)
Wiking
Mam pewien dylemat. Chciałbym dorobić sobie robiąc warsztaty teatralne w Oslo w placówkach kulturalnych na kształt polskich Domów Kultury. Nie wiem czy istnieje tu coś takiego ani jak się nazywa. Dom Kultury Polskiej średnio mnie interesuje. Czy ktoś bardziej rozeznany mógłby poradzić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
jesli chcesz te warsztaty robic po polsku dla Polakow w placówkach kulturalnych na kształt polskich Domów Kultury a taki wlasnie DKP cie interesuje tylko srednio, czyli niechetnie tam chcialbys...
no to masz dylemat....

niemniej powodzenia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Ulv72, tz.; że są ale kiepsko funkcjonują? Ja myślałam o udzielaniu się w takiej placówce charytatywnie. Z zawodu jestem plastykiem i parę innych "kształceń posiadam". Myślałam o kursie rysunku, czy też gry na gitarze dla maluchów, albo sztuki samoobrony dla kobiet...Czy miałoby to sens w Oslo?
Pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Silesia napisał:
Ulv72, tz.; że są ale kiepsko funkcjonują? Ja myślałam o udzielaniu się w takiej placówce charytatywnie. Z zawodu jestem plastykiem i parę innych "kształceń posiadam". Myślałam o kursie rysunku, czy też gry na gitarze dla maluchów, albo sztuki samoobrony dla kobiet...Czy miałoby to sens w Oslo?
Pozdr.

dzien dobry wsrod nas

czy sa takie wlasnie to przyznam, nie wiem... nie mam jeszcze maluchow, samoobrona dla pan - tez mnie tam pewnie nie przyjma

ale jesli posiadasz takie lub inne ksztalcenia i chcesz je przekazac innym, to wspaniale daj mi prosze kilka dni, zorientuje sie w temacie i wroce do tego watku....

sens czy tutaj w oslo czy w innym miejscu - jak najbardziej !!! fajnie, ze o tym napisalas, zobaczymy teraz komentarze innych uzytkownikow, moze ktos bedzie mial juz wiedze na ten temat, moze juz beda chetni aby cos takiego zorganizowac ?

pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
Witam i dziękuję za powitanie
Dobrze...zobaczymy co inni o tym sądzą. Ja działać rozpocznę dopiero po przyjeździe do Oslo. Tak zdalnie to troszkę ciężko zrobić jakiekolwiek rozpoznanie.

również serdecznie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Post No Bills)
Wiking
Silesia napisał:
Witam i dziękuję za powitanie
Dobrze...zobaczymy co inni o tym sądzą. Ja działać rozpocznę dopiero po przyjeździe do Oslo. Tak zdalnie to troszkę ciężko zrobić jakiekolwiek rozpoznanie.

również serdecznie pozdrawiam

Mysle ze nie ma typowych domow kultury. Zalatw miejsce i daj ogloszenie zeby zglaszali sie chetni. Zobaczysz ile chetnych bedziesz miala. I oczywiscie powinnas wyznaczyc sume w koronach wpisowego. Na takiej zasadzie dzialaja inne grupy, organizacje mlodziezowe, seniorow i innych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
140 Postów
Viola Bacz
(Silesia)
Stały Bywalec
yhym...A jeszcze jedno pytanie. Jacy są Norwedzy? czy chętnie uczęszczają na kursy, czy tez wolą siedzieć nierozwojowo przed tv w domu?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ani jedno, ani drugie.....Narty, narty, narty oraz wyjazdy do kabin w górach........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hmmmm A dlaczego chcesz uczyc tylko dzieci gry na gitarze ???? Mnie ostatnio cos wlasnie naszlo na gitare!!!! Z mila checia sie poucze za jakos rozsadna cene.
Ulv czy o tym watku ostatnio rozmawialismy????Czy ktos jeszcze sie oglaszal ze moze uczyc gry na gitarze???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ano ten watek wlasnie mialem na mysli tylko myslalem, ze pani nauczyciel juz jest w oslo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok