Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
janusz janusz Tadeusz00 Chojny Jędrzej G (2821 niezalogowanych)
16 Postów
Grzegorz S
(GrzegorzS)
Wiking
Karol.Ky napisał:
GrzegorzS napisał:
hah szkoda czasu na pisanie tutaj, mógł bym napisać jakiś wywód na temat waszych komentarzy ale to i tak nie ma sensu bo wybierzecie sobie jedno słowo, zdanie i wyciągacie z niego wnioski bez odzwierciedlenia w prawdzie.
Czy ja napisałem że nie mam szkoły? Praktykę zawodową w wieku 20 lat ciężko mieć.
W bomby bawiłem się w podstawówce, kto tego nie robił? ;p
Sprawdziłem jak jest i jestem z tego zadowolony bo w życiu trzeba spróbować wszystkiego a nie żyć jak koń z klapkami na oczach.

Koniec tematu

Proby, probowaniem, ale doswiadczeniem na czarno nic nie zdzialasz. Tym bardziej jedynie tytulem technika mechatroniki w Norwegii, ale mozesz probowac.

Wiem o tym Karolu, ale spoko lubię to miejsce na tyle że jeszcze kiedyś tu wrócę i uda się, już wiem jak ten kraj funkcjonuje i czego się spodziewać. Ten wyjazd oceniałem na dwa uda, albo się uda albo się nie uda, jeszcze młody jestem mam czas na wszystko.
Ale fajnie tak się pisze z tymi ludźmi na forum i pośmiać się można i zabić czas trochę bo nudno tak się siedzi w domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
moja podpowiedz
nie wracaj tu - chyba że masz do zaoferowania przyszłemu pracodawcy coś więcej niż teraz, nie musi to być dodatkowy kurs, wystarczy że wyciągniesz wnioski z porażki, w moim przypadku to pomogło i powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
GrzegorzS napisał:
...Opisać błąd?
... A co jest moim błędem może Ty wiesz bo ja nie,
... Nie mam ochoty pisać z kimś kto nadużywa znaków interpunkcyjnych i zmienia kolor oraz wielkość czcionki by się wyróżnić....

A co ma wspólnego Mój styl , wyrażający wypowiedzi Pisane z twoimi problemami !? .
---
Dobrze , że jeszcze Mojego Ojca i Matki , w to nie wciągnąłeś ...
---
Śmieszne tłumaczenie i nieudolne odwracanie uwagi od zasadniczego problemu jaki Tu sam przedstawiłeś w pierwszym poście ...!
---
Czyżby na tylko takie żale , było ciebie stać ? .
A FEeee ...
---
Popraw się ...
---
---
Co do twoich błędów , to nie Mój Problem ... ponieważ nie jestem twoim powiernikiem .
A i na samym Forum , Też tylko , zgrywałeś do niedawna , Światowca i osobę biegłą w każdej dziedzinie ... !
---
Cóż ... zawsze , Zwykła Szara Rzeczywistość , Bardzo Szybko i Brutalnie Weryfikuje Mrzonki ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Grzegorz S
(GrzegorzS)
Wiking
Gabriel napisał:
GrzegorzS napisał:
...Opisać błąd?
... A co jest moim błędem może Ty wiesz bo ja nie,
... Nie mam ochoty pisać z kimś kto nadużywa znaków interpunkcyjnych i zmienia kolor oraz wielkość czcionki by się wyróżnić....

A co ma wspólnego Mój styl , wyrażający wypowiedzi Pisane z twoimi problemami !? .
---
Dobrze , że jeszcze Mojego Ojca i Matki , w to nie wciągnąłeś ...
---
Śmieszne tłumaczenie i nieudolne odwracanie uwagi od zasadniczego problemu jaki Tu sam przedstawiłeś w pierwszym poście ...!
---
Czyżby na tylko takie żale , było ciebie stać ? .
A FEeee ...
---
Popraw się ...
---
---
Co do twoich błędów , to nie Mój Problem ... ponieważ nie jestem twoim powiernikiem .
A i na samym Forum , Też tylko , zgrywałeś do niedawna , Światowca i osobę biegłą w każdej dziedzinie ... !
---
Cóż ... zawsze , Zwykła Szara Rzeczywistość , Bardzo Szybko i Brutalnie Weryfikuje Mrzonki ...

Koniec tego pisania na mój temat każdy ma swoje racje Ty wyciągasz swoje racje nie wiem skąd ja mam swoje. Nie chcę się więcej rozpisywać bo nie widzę potrzeby.
KONIEC TEMATU!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
GrzegorzS napisał:KONIEC TEMATU!
... JEDNYMI SŁOWY ...
Jesteś zwykłym , pospolitym , społecznym Tchórzem z podkulonym ogonem ...!.
A FEeee .
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Karol.Ky napisał:
Swoja droga, Gabriel przynajmniej uzywa znakow interpunkcyjnych lepiej od Ciebie.

Z tym że: nadużywanie znaków interpunkcyjnych, zmiana koloru czcionki oraz powiększanie jej w całości postu, jest niezgodne z regulaminem.

Jeśli zaś chodzi o brak znaków interpunkcyjnych, to jest totalna porażka.
Pisze jeden z drugim, posty długości wypracowania, bez przecinków i kropek, a ty myśl człowieku, co autor miał do powiedzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A daj spokoj, czasem tarfi sie taki "ynteligent", a zdanie na tysiac wyrazow, bez iinterpunkcji i co mial autor na mysli...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Tadeusz00 Chojny
(USANAVI)
Wiking
Osobiscie w Bergen przekonałem sie że nie trzeba mieć ani wyuczonego języka ang na poziomie super ani specjalnych umiejętności . Za przykładm dam dwóch polaczków ktorzy przyjechali do Bergen swoim autem które robiło im za kuchnie , pokój i przedpokój ... Ogarneli sobie i chate i prace i siedza do dzis . Nie weryfikujcie tutaj ludzi po tym ze wrzucili post i prosza o sugestie,rady , porady i głaskanie po głowie , poniewaz równie dobrze to wy moglibyscie byc na ich miejscu a tez nie macie pewnosci ze bedziecie miec sielanke przez reszte zycia. Daje sobie łapy obie uciąć ze wielu z was miało pod dupe złoty nocnik podłozony i nie martwiło sie o zbyt wiele ze wzgledu ze rodzice albo brat lub siostra wczesniej pracowali w NORGE i usłali wasze sciezki różami ? Biorac za przykład siebie to nie mam ani wykształcenia super ani kursów ani uprawnien , mam zwykłe srednie i prawo jazdy . Przygoda z Norwegia zaczela sie w Alesund gdzie pewien Cwel Polak obiecał mi góry złote ze strumieniami Whyski a zostawił z niczym w ostatecznosci . SAM trafiłem do BERGEN i bez pomocy zadnych sił zewnetrznych w tym UFO I BOGA poradziłem sobie ze wszystkim .
Wiec zbastujcie troche , bo te forum jest poprostu bagienne gdzie zyja zawistne kutasy ( OCZYWISCIE NIE WSZYSCY) i założe sie ze mimo tego nawiasu i tak wszyscy mnie zaatakuja.
Co do twojego postu kolego z pytaniem o prace , odpowiem ci tak :
szukaj szukaj pytaj , pukaj a znajdziesz i sie zadomowisz . Jest wiele innych zawodow niz jebanie pol zycia na budowie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Jan Kowalski
(tadec)
Wiking
Jestes - to widac - inteligentny facet. Po jaki ch...te wulgaryzmy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Tadeusz00 Chojny
(USANAVI)
Wiking
użyłem trzech wulgaryzmów , bo widocznie miałem taka potrzebe . Gdybyś zapytał mnie po co jezdzicie tutaj po ludziach i zamiast kulturalnie doradzic , szydzicie i zabieracie chęci to bym nad tym sie z pełna powaga i skupieniem zastanowił .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok