Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak długo się jedzie taksówką z Sandefiord-Asker - Norwegia

Czytali temat:
Milka ... Gulia Margal (504 niezalogowanych)
31 Postów
x x
(tazja)
Nowicjusz
Witam,
Nie pasuje mi pociąg i zastanawiam się jak długo jedzie się taksówką z Oslo Sandefiord do Asker.
Czy może mi ktoś pomóc?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
tazja napisał:
Witam,
Nie pasuje mi pociąg i zastanawiam się jak długo jedzie się taksówką z Oslo Sandefiord do Asker.
Czy może mi ktoś pomóc?
Pozdrawiam

do Asker taxi pojedziesz troche szybciej jak busem czy autobusem-torpexpresem. ale za to kilka tysiecy drozej na pewno... z sandefjordu nie ma umowionych cen jak na przyklad z gardemoen...

jesli nie chodzi Ci o lotnisko a o miasto to tez moglbys zadzwonic * na pewno przyjada hahahahha...

a jesli nie to kilka tysi i zawiezie Cie pan kierowca d Asker pod adres...

okolo godzine sie leci...

google maps w razie czego tez mozna uzywac w norwegii - nie jest to zabronione....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
x x
(tazja)
Nowicjusz
Google Maps pokazuje 1h 10 min. Moje bardziej precyzyjne pytanie czy to rzeczywiście z lotniska tyle zajmuje? Czy może powinnam liczyć 1,5 h.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
tazja napisał:
Google Maps pokazuje 1h 10 min. Moje bardziej precyzyjne pytanie czy to rzeczywiście z lotniska tyle zajmuje? Czy może powinnam liczyć 1,5 h.
To 1.10 to optymistycznie, choc taksowkarze jezdza jak wariaci, wiec kto wie.
Z Torp do Drammen to tak z 1h do 1.10 + te 15 min. z Drammen do Asker.
W czasie szczytu na niekorych odcinach ruch stoi, np. przed Tønsberg (jak i kolo wyjazdu na E18 kolo Torp).
Na dlugich odcinkach drogi miedzy Sandefjord i Tønsberg jest tylko jeden pas ruchu bez mozliwosci wyprzedzenia. Jak trafisz tam na babcie na wycieczce jadace 50 km/h to nawet nie mozesz je wyprzedzic.

Cena taxi to bedzie tak z 2000 NOK.

I jezeli masz jechac to nie zapomnij o trzech P - Pass, Penger og Pilletter
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
x x
(tazja)
Nowicjusz
Bo tak się składa że pociąg jedzie tak że muszę czekać na niego a ten z powrotem jest za wcześnie i przez to musiałabym po wyjściu z pociągu od razu wsiąść do następnego z powrotem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok