Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Flytte vask ??? - Norwegia

Czytali temat:
Marek Maniek malina . Piotr .... agnieszka L totek 1623 Martynka1985 Flismalemp01 Ewelina Ka monika norge Editttt KPog Agata T Kacper Kaczmarek (6563 niezalogowanych)
3 Posty
Barbara Kowal
(Poli77)
Wiking
Witam! mam pytanie i le bierze firma sprzątajaca za sprzatnięcie mieszkania po przeprowadzce? Mam sie za 2 tyg. przeprowadzić i nie wiem czy zatrudnić firmę czy os. prywatną np. jakaś dziewczynę? Pomóżcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Michał eS
(mike71)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
mike71 napisał:
W zależności od metrażu ale za sprzątanie ok. 3-5 godzin firma zainkasuje ok 600- 1000 koron.

tak,tak ...szczegolnie,ze pracownikowi musi zapłacić najnizsza stawke czyli 160 koron...z reguły na mieszkanie wysyłane sa dwie,plus dojazd,srodki czystosci i sprzęt...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Babka s u ktorej pracuje pokazala mi ogloszenie w gazecie. Wszedzie bylo 29 kr/ m2
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
Wacek1 napisał:
Babka s u ktorej pracuje pokazala mi ogloszenie w gazecie. Wszedzie bylo 29 kr/ m2

powierzchni płaskich?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
35krkvm bylo przed podwyzka wynagrodzenia

podaj meila na pw to wysle ogloszenie i metraz
bedziesz mogla wybierac w ofertach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
(majka90)
Wiking
zalezy ile metrow ma mieszkanie, przykladowo 70, hmmm, 4 tys +moms to taka jeszcze nie za wysoka cena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
majka90 napisał:
przykladowo 70, hmmm, 4 tys +moms
Widac komus sie marzy.

www.osloflyttevask.no/priser-flyttevask-oslo.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
(majka90)
Wiking
nikomu sie nie marzy Elise 4 tys to cena za porzadny flyttevask, wlaczajac czyszczenie piekarnikow itp.itd. I taka wlasnie wystawilam fakture calkiem niedawno. To co wkleilas to jest cena za standardowy flyttevask co nijak sie ma do koncowej ceny. Taki wabik na klienta. No chyba,ze ludzie faktycznie chca,zeby im tylko odswiezyc mieszkanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
2000,- wiecej za wymycie piekarnika
Dzieki, teraz juz wiem jakiej firmy nie mam uzywac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok