Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1124 niezalogowanych)
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
powiatowy myśliciel napisał:
zgodzę się z tobą Optimus że nasz ser lepszy

ale uważaj na BARNEVERNET-- on są wszędzie !!!

i wszystko wiedzą

a najgorsze to że czepiają się tylko nas Polaków !!!

ale jestem z Tobą --- jak ci BARNEVERNET odbierze ostatni kawałek Polskiego białego sera to wyjdziemy na ulice i będziemy protestować przeciwko dyskryminacji rasowo żywieniowej !!!

Moze Janek dolaczy jak mu zawina kapuste i ogorki do tego czarni z Somalii bez koziny, pakistanczycy bez baraniny i pracujacy romowie (oksymoron) beda nas miliony!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie Optimus -- ja tylko tak

i wcale o żywność mi nie chodzi tylko o to całe Barnevernet

robi się z tego coś istotnie bez sensu samo w sobie a w dodatku jeden drugiego straszy

chore to wszystko i bezpodstawne -- np. jeśli ktoś zostawia małe dziecko same w domu bez opieki a sam idzie np; się bawić -- n o nie ważne -- ważne że idzie w chu/////j i go nie ma

nikt dokładnie nie wie jak to jest do końca z jedną rodziną a drugą rodziną --- wszyscy nie jesteśmy tacy sami i każdy ma inaczej poukładane w bani

później rodzice płaczą itd --- bo im dzieci zabierają

a w Polsce -- jaka jest patologia ?? czemu o tym się nie mówi ???

to nie jest uwarunkowane po przez ilość pieniędzy (bogactwo) --

są rodziny biedne co potrafią wychować normalnie dzieci , no i te bogate co nie znaczy że w tych rodzinach od razu jest lepiej !!

u nas w Polsce tego nie ma że zabiera się dzieci rodzinom patologicznym itp. , dziecko biega uj//je//bane w błocie cały dzień i nikt się tym nie przejmuje

nie wierzę w ten cały cud że ktoś bez przyczyny zabiera komuś coś bo tak komuś pasuje , a już na pewno nie dzieci !!!

takie moje zdanie na ten temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
powiatowy myśliciel napisał:
nie Optimus -- ja tylko tak

i wcale o żywność mi nie chodzi tylko o to całe Barnevernet

robi się z tego coś istotnie bez sensu samo w sobie a w dodatku jeden drugiego straszy

chore to wszystko i bezpodstawne -- np. jeśli ktoś zostawia małe dziecko same w domu bez opieki a sam idzie np; się bawić -- n o nie ważne -- ważne że idzie w chu/////j i go nie ma

nikt dokładnie nie wie jak to jest do końca z jedną rodziną a drugą rodziną --- wszyscy nie jesteśmy tacy sami i każdy ma inaczej poukładane w bani

później rodzice płaczą itd --- bo im dzieci zabierają

a w Polsce -- jaka jest patologia ?? czemu o tym się nie mówi ???

to nie jest uwarunkowane po przez ilość pieniędzy (bogactwo) --

są rodziny biedne co potrafią wychować normalnie dzieci , no i te bogate co nie znaczy że w tych rodzinach od razu jest lepiej !!

u nas w Polsce tego nie ma że zabiera się dzieci rodzinom patologicznym itp. , dziecko biega uj//je//bane w błocie cały dzień i nikt się tym nie przejmuje

nie wierzę w ten cały cud że ktoś bez przyczyny zabiera komuś coś bo tak komuś pasuje , a już na pewno nie dzieci !!!

takie moje zdanie na ten temat

Osobiscie jestem tu wiele lat i nie slyszalem nigdy aby komus z szerokiego grona znajomych( rozne narodowosci) odebrano dzieci. Z drugiej strony mamy te artykulu w prasie wiec sam nie wiem co myslec. Z problemem po raz pierwszy mialem do czynienia przy sprawie p. Rybki.
Sprawa mnie juz nie dotyczy. I jestem nia troche zmeczony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok