Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Marcin Win Tomasz Guźniczak Daria Szczęsna Krystian Gębala askak91 (12000 niezalogowanych)
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
no niewiem 19 albo 20 a to tylko dlatego ze ostatni autobusmam o 23 a chce posiedziectroche bo nastepny nad ranem 5 50
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
marteszka napisał:
czyli co Hard rock ? o ktorej? kto sie pisze? (skoro nie nart hihih a piwko)
Temat sobotniej imprezy wymarl wraz z dinozaurami.Jesli masz ochote wyjsc i spotkac sie z ludzmi to przenies sie do tematu ogolnego "impreza walentynkowa"
Krolestwo za konia sporzadza liste zainteresowanych a sam jest chyba najbardziej zainteresowany nr 8
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
dinozaurki marteszko i wiewioro.... wiec dinozaur ulv bedzie wieczorkiem tez, no i najwiekszy dinozaur - dino - tez powinien byc , a moze jeszcze przyjda inni ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
oki, ja prawie prawie, ze napewno, na wieczor dotre na te 21 99% normalnie

na twoim miejscu bylabym pewna na 100%- dwie kolezanki?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
Stały Bywalec
ulv72 napisał:
dinozaurki marteszko i wiewioro.... wiec dinozaur ulv bedzie wieczorkiem tez, no i najwiekszy dinozaur - dino - tez powinien byc , a moze jeszcze przyjda inni ?
cos sie rozkreca
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
K W
(ARTI7)
Wiking
Ato otwarte spotkanie czy jestescie znajomymi? Chetnie wybralabym sie na piwko , tylko prosze jeszcze o info w jakim jestescie przedziale wiekowym bo ja mam 23 l. i nie wiem czy znajdziemu nic porozumienia ( nie chcac nikomu wieku wytykac)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
przepraszam ale jeszcze Lew no bo ja z tym lwem no więc nie wiem ? koło lwa czy w kafei się spotkamy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
no wiesz Zuuza ja jako dinozaurka to mi nieprzeszkadza przedszkolak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ja dotre do was juz do knajpki zuuza przychodz smialo, nie wszyscy pewnie sie znamy a i wiek nie ma znaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
K W
(ARTI7)
Wiking
No wlasnie nie chcialabym pojsc na spotkanie gdzie rozmowy beda dotyczyc przedszkolaków, piluch czy innych problemow dzieci badz kaprysow mężów.
Z uwagi na wiek nie mam jescze takowych problemow i przyznam szczerze ze tematy takie to dla mnie nuda. stad m.in tez moje pytanie o przedzial wiekowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok