Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PODROZ BUSAMI Z OSLO TORP - Norwegia

Czytali temat:
wioletta1 Jazowska (2397 niezalogowanych)
6 Postów
nelly })i({
(norwegian)
Wiking
witam, chcialam ostrzec wszystkich polakow podrozujacych z polski do oslo torp, jesli nie macie zamowionego transportu z oslo torp do drammen lub oslo to UWAZAJCIE na BOGDANA I JEGO SYNA, ludzie ci sa bezwzgledni, podrozujacych wciagaja do swoich busow niemalze sila a jesli ktos nie chce jechac z nimi to rzucaja mocnymi wyzwiskami, NIE POLECAM TYCH PRZEWOZNIKOW I RADZE NA NICH UWAZAC, mowie to po wlasnym doswiadczeniu, ZDECYDOWANIE POLECAM KIEROWCOW DARKA I MIRKA, KTORZY SA KULTURALNI, NIE BIORA NIKOGO NA SILE DO SWOICH BUSOW NAWET JESLI SIE ICH ZAREZERWOWALO, SA TO LUDZIE NA KTORYCH ZAWSZE MOZNA POLEGAC, ZAWSZE UTRZYMUJA KONTAKT TELEFONICZNY, DOJAZD NA I Z LOTNISKA JEST PEWNY, MILY I BEZPIECZNY !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(gepard124)
Wiking
he he he co do tych Bogdanów to potwierdzam ale te słodkości na temat Darka i Mirka to przesada i wydaje mi się że to oni właśnie napisali o konkurencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
mirus,bogdan,darus czy tam edek z fabryki kredek a co to kur.a za roznica ja place i wymagam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
..w niedziele bede na torp.
jakie przebranie polecacie.podobno busiarze potrafia rozpoznac polaka ze 100metrow...i wciagnac!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Polak pozna polaka po jego woni ,wg maks. "poznaj stachu po zapachu".Proponuję strój skunksa panieładny . Na pewno nie będziesz rozpoznawalny Dzisiaj ostro jadą na naszą higienę osobistą na onecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...za skunxa,powiadasz.
jest tylko 1 problem.moze sie zdarzyc,ze tak przejme sie rola,ze ze strachu przed wciagnieciem,wypuszcze charakterystyczna dla skunxow won.
a wtedy: dezynfekcja,dezatyracja,dezaprobata,lotnisko zamkniete..i z lotu nici!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
To fakt .W tym układzie pozostaje CI tylko woda,a woda to życie Także jak przepłyniesz wpław te fiordy i część bałtyku to będziesz jak nowo narodzony A TY lubisz się odradzać co i rusz w nowej i lepszej postaci ,czego CI też życzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Rafal W.
(Rafalek)
Wiking
To moze ja tez cos tu napisze na temat transportu z Torp.
Nie bede narzekal na innych bo nie wiem jacy sa, ale jezdze od ponad roku z Olga i moge powiedziec, ze traktuje swoj interes z jak najwiekszym zaangazowaniem. Nigdy nie mialem problemu z umowieniem sie w jakimkolwiem miejscu na trasie Oslo- Torp... zawsze punktualnie i bezproblemowo.
Pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Elunia Nowak
(elunia72)
Wiking
Witam.Jestem w Norge ponad 3 lata i nie mialam nigdy problemów z dojazdem,,,kiedy nie zadzwoniłam do Darka czy jego pracownikow zawsze znalazło się miejsce.Są rzetelni i kulturalni,jeszcze się nie zawiodłam,naprawdę polecam,,,pozdrawiam i wcale to nie jest cukrowanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Elunia Nowak
(elunia72)
Wiking
No to miałeś wielkie szczęście,oby nie przytrafiła ci się sytuacja taka,że właśnie Olga miała przyjechać po 2 znajome i okazało się,że zapomniała i już nie wróci no była blisko Dramenn i nie opłaca jej sie wracac do Oslo,,,dobrze że było prywatne auto i znalazła sie osoba ,która mogła je zawieżć,ale to nie jedyny przypadek jest ich wiele,,,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok