Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
darek czyżowicz Katarzyna Caputa Jaśmina B bkkmm22@gmail.com (3223 niezalogowanych)
3 Posty

(marek1313)
Wiking
W Stavanger jest targ-chandluą gospodarze z okolicznych wiosek-nawet dobre produkty można k upic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
przypomnialo mi sie ze jest jeszcze jeden bazar. w tysvær w miejscu gdzie jest rozjazd Oslo-Stavanger-Haugesund. tam stoja na stacji benzynowej.ale nie wiem kiedy zaczynaja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Darcia K
(Darcia)
Początkujący
Pomidorki firmy Bama Dulcita i Torrito są całkiem smaczne, słodkie i dość pomidorowe. Zimą idealnie mogą zastąpić to blado pomarańczowe pomidorowo-podobne o plastikowym smaku warzywo.

www.bama.no/eway/no/gronnsaker/tomat/dulcita/index.aspx
www.bama.no/eway/no/gronnsaker/tomat/torrito/index.aspx

Pomidor Torrito jest idealny do Twojego śniadania Marcoo fakt, jest z marketu ale myślę, że o tej porze roku nie znajdziesz nic szczególnego nawet na warzywniaku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
Darcia napisał:
Pomidorki firmy Bama Dulcita i Torrito są całkiem smaczne, słodkie i dość pomidorowe. Zimą idealnie mogą zastąpić to blado pomarańczowe pomidorowo-podobne o plastikowym smaku warzywo.

www.bama.no/eway/no/gronnsaker/tomat/dulcita/index.aspx
www.bama.no/eway/no/gronnsaker/tomat/torrito/index.aspx

Pomidor Torrito jest idealny do Twojego śniadania Marcoo fakt, jest z marketu ale myślę, że o tej porze roku nie znajdziesz nic szczególnego nawet na warzywniaku.

Dzięki Dorcia
Dzisiaj qpiłem, i nawet byłem trochę zaskoczony bo były lekko słodkie , nie zapamiętałem nazwy ale miałem przeczucie że będą dobre bo nie były twarde w dotyku jak tutejsze skały Toskańska kolacja się udała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
yzia napisał:
przypomnialo mi sie ze jest jeszcze jeden bazar. w tysvær w miejscu gdzie jest rozjazd Oslo-Stavanger-Haugesund. tam stoja na stacji benzynowej.ale nie wiem kiedy zaczynaja.

Byłem wczoraj w Tysvaer ale znalazłem tylko rafinerię
Przed ratuszem było może 5 sprzedawców ale sprzedają głównie kwiaty, jajka, ziemniaki i marchewkę ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Hej Marcoo,

To Ty już w Haugesund czy coś przeoczyłam... ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
Katarzyna napisał:
Hej Marcoo,

To Ty już w Haugesund czy coś przeoczyłam... ?

już
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
marcoo napisał:
yzia napisał:

Przed ratuszem było może 5 sprzedawców ale sprzedają głównie kwiaty, jajka, ziemniaki i marchewkę ....

ten o ktorym ja mowie nie jest w centrum.jesli wogole mozna powiedziec ze oni tam maja centrum.tylko przy stacji benzynowej przed skretem na Stavanger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
yzia napisał:
marcoo napisał:
yzia napisał:

ten o ktorym ja mowie nie jest w centrum.jesli wogole mozna powiedziec ze oni tam maja centrum.tylko przy stacji benzynowej przed skretem na Stavanger.

zobaczymy - jest szansa, że go namierzę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
jesli nie znalazłeś to masz stoisko z warzywami w aksdal centrum po przeciwnej stronie przystanku autobusowego aksdal center masz stacje benzynowa i na tej stacji sprzedają młode warzywka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok