Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eugenia Noicka (5786 niezalogowanych)
5 Postów
marta kozuszek
(martulka)
Wiking
witaj
powiem ci ze co do zwierzakow to naprawde jest problem, my z kicia tu jestesmy i sporo czasu zajelo nam szukanie czegos sensownego.ja mam dla kota specjalny transporterek lotniczy paszport czip i badania wszystkie a napewno odbyta kwarantanne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
martulka napisał:
witaj
powiem ci ze co do zwierzakow to naprawde jest problem, my z kicia tu jestesmy i sporo czasu zajelo nam szukanie czegos sensownego.ja mam dla kota specjalny transporterek lotniczy paszport czip i badania wszystkie a napewno odbyta kwarantanne

kwarantanna była chyba wymagana z 10 lat temu. teraz już to nie jest potrzebne. wystarczy chip, paszport i szczepienie na wściekliznę min 21 dni przed wyjazdem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...wystarczy

uspic kicie...i po problemie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sękata napisał:
a tak swoją drogą współczuję że zakłądasz, że każdy kto wyjedża za granicę MUSI pracować, widocznie lepszego zycia nie znasz
no tak... albo laski pracuja i jest zgoda w zwiazku, kazdy wklada kase do zwiazku, kupuja mieszkanie na kredyt i szybko splacaja... albo siedza mamuski w domu az dziecko wyfrunie z domu, pozniej coreczki sie ucza ze wystarczy tylko lezec i ladnie pachniec a pozniej jest bol i zgrzytanie zebow ze ma sie hu**a emeryture, ze nie wychodzi sie z kolezankami na wino i jest sie wykorzystywana matka polka.... to czego wy baby w ogole chcecie???? yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sękata napisał:
znam swoje koty i wiem, że AKURAT TE nie niszczą
a kto Ci w to uwierzy???? kot to kot... norwedzy sami maja psy wiec dla nich kot sie kloci z idea posiadania psa, wiec zapomnij, albo maja uczulenie na wszytko, na swieze powietrze, na prace,, no i na koty.... znajdziesz cos na pewno, ale bedzie tez na pewno ciezko!!!!! ten kot to kleopatry jest jakis warty 7 milionw dolarow czy jak?? nie ten to inny... kot smierdzi i lazi po trupach... ble
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok