Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

wedkowanie w Haguesund - Norwegia

Czytali temat:
Grzegorz Bednarczyk (1276 niezalogowanych)
2 Posty
anna anna
(000aneczka)
Wiking
Witam!
Chcialabym sie wybrac z mezem (moze plus znajomi) w okolice Haguesund na tydzien moze 10 dni na urlop. Ktory ma na celu glownie wedkowanie meza. I chcialabym sie zwrocic do Was o wszelkie informacje.

Mamy zamiar wynajac jais domek na ten czas i wybor miasta padl ze wzgledu na lotnisko jako ze bedziemy podrozowac z dziecmi i nie chcialabym dlugiego dojazdu od lotniska. No chyba ze miejsce okaze sie nieatrakcyjne i trzeba bedzie zmieic plany albo wyslac meza samego
A tego bardzo bym nie chciala bo wiem ze Norwegia jest sliczna i pewnie nie uda mi sie z dziecmi bardzo pozwiedzac ale chociaz "liznac"sie uda

Data wyjazdu nie jest ustalaona ale mysle ze maj-czerwiec bylby dobrym okresem. (?)

Czy orietujecie sie moze czy jest mozliwosc wyplyniecia na wedkowanie w morze w jakiejs zorganizowanej grupie z portu. Jak to zorganizowac i jakie moga byc koszta?

Co mozna zrobic razem z dziecmi w miescie czy sa jakies atrakcje? Dzieci malutkie wiec jakies parki, ciekawe ale nie trudnodostepne miejsca.

Jak na razie mam metlik w glowie bo tysiac pytan haotycznie mi sie nasuwa...

Bede wdzieczna za wszelkie informacje

W sumie chcialabym to zorganizowac tak zeby zarezerwowac i "dac" w ramach prezentu gwiazdkowego takze prosze pozmozcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
myślę,że Stavanger lepszy pomysł.Haugesund -są miejsca na wędkowanie,ale dobrze było by mieć autko,a same miasteczko nic specjalnego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok