Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Firmy produkcyjne Kristiansand, Arendal i okolice - Norwegia

Czytali temat:
Alicja Alka ada m (2190 niezalogowanych)
4 Posty

(Acha)
Wiking
Witam,
Poszukuję informacji na temat lokalizacji firm produkcyjnych znajdujących sie w okolicach Kristiansand. Chodzi mi głównie o firmy zajmujące się produkcją i pakowaniem (czegokolwiek) . Ponieważ pytałam już wiele osób (z których nikt nic nie wie, nie orientuje się bo ich głowa potrafi ogarnąć tylko lokalizacje najbliższego sklepu ) postanowiłam zapytać tutaj może ktoś z was będzie posiadał jakieś konkretniejsze informacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
brak takich....

heh dobrze, ze chłopaki ogarniaja najblizszy sklep : )
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Acha napisał:
Witam,
Poszukuję informacji na temat lokalizacji firm produkcyjnych znajdujących sie w okolicach Kristiansand. Chodzi mi głównie o firmy zajmujące się produkcją i pakowaniem (czegokolwiek) . Ponieważ pytałam już wiele osób (z których nikt nic nie wie, nie orientuje się bo ich głowa potrafi ogarnąć tylko lokalizacje najbliższego sklepu ) postanowiłam zapytać tutaj może ktoś z was będzie posiadał jakieś konkretniejsze informacje

NIESTETY
My też w większości , ogarniamy tylko Swoje Okoliczne Sklepy i drogę do Własnej Pracy ...!
---
Skoroś taka do przodu ... to wpisz w brata gole , żądaną Frazę i sama sobie poszukaj ...
---
Chociaż ty , miej większe horyzonty , niż Forum MN lub podobne tego typu w Norge .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Acha napisał:
Witam,

Firm produkujacych i pakujacych cokolwiek nie ma, ale sa konkretne firmy wytwarzajace i pakujace konkretne produkty.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
221 Postów
P. yy
(DratilHelvete)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Acha napisał:
Witam,

NIESTETY !
---
Skoroś taka do przodu ... to wpisz w brata gole , żądaną Frazę i sama sobie poszukaj .
gole to tobie koledzy strzelają z finałem to tak apropos poprawiania wszystkich na forum tepy kurwiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok