Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pobyt w Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(1261 niezalogowanych)
2 Posty
Zofia Kot
(Sofia)
Wiking
Witam wszystkich użytkowników forum Korzystam z tego że mąż tu pracuje to jestem jakby na urlopie, Po domowych zajęciach szyję sobie podkładki na stół, poduszki, lub poprawiam mężowi odzież, koleżance zasłonki (jakby ktoś był w potrzebie to też mogę coś przeszyć czy skrócić ale jestem tu tylko do 5 lipca)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Sofia napisał:
Witam wszystkich użytkowników forum Korzystam z tego że mąż tu pracuje to jestem jakby na urlopie, Po domowych zajęciach szyję sobie podkładki na stół, poduszki, lub poprawiam mężowi odzież, koleżance zasłonki (jakby ktoś był w potrzebie to też mogę coś przeszyć czy skrócić ale jestem tu tylko do 5 lipca)

Jak jestes na urlopie to odpoczywaj kobicino, zamiast cerowac staremu galgany. Niech cie gdzies zabierze, pokaze, odkryje troche tego pieknego kraju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Zofia Kot
(Sofia)
Wiking
Wszystko prawda, tylko się plany pomieszały i zamiast wolnego jest w robocie a dzień długi to spaceruję po mieście, zwiedzam, robię zakupy a poźniej lecę szyć bo to po prostu lubię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok