Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
krzysztof Piatek marek dzieleńdziak Magdalena Zborowska Tomasz K BOBRC Paweł Jan Mikuła Jolka57 Kamilaa90 (11275 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz

padlam na kolana
ale kto tym teraz jezdzi?malzonek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
truskawkowa napisał:
kami napisał:
to licza sie bilety i inne takie udokumentowane czy jak woze młodego swoim autem to tez moge to odliczyc wiez jak mozesz to wytłumacz mi to jak blondynce
a i niania pewnie mussi tez musi wystawic jakis papier ze jej płaciłam tyle i tyle tak ???? bo wiesz ja mam taka prywatna i wątpię by ona odprowadzała składki

no wiec jak blondynka blondynce oczywiscie mowilam o Twoim aucie,nie musisz miec na to zadnych potwierdzen,mnozysz ilosc wyliczonych przez Ciebie kilometrow zrobionych w ciagu roku od-do razy te kwote,ktora za dany rok poda skarbowy za 1km(cus ok poltorej kr)-to pewnie po polsku przyjdzie do Was w marcu/kwietniu dolaczone do selv
co do prywatnej niani,to oczywiscie mozesz sobie odliczyc i nie dolaczac zadnego zaswiadczenia,ale jak skarbowemu sie zachce skontrolowac wlasnie Twoje zeznanie,a niania dorabia na czarno,to zrobisz niani kuku wiec wiadomo,nie odliczamy

a propo widziałas moja najnowsza furke??? chce sie przesiasc na te teraz, wiec musze sie ostro wziasc za praffko

furrrrrka dla Barbie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
truskawkowa napisał:

padlam na kolana
ale kto tym teraz jezdzi?malzonek?

tak i sie wciaz zastanawia dlaczego panowie dziwnie na niego patrza i mu faka pokazuja badz oblizuja usta jezykiem w taki namietny sposob nie no zart narazie jest na sprzedaż trzeba włozyc w niego ciut kasy ale ten kolor....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
DZIKI napisał:
kami napisał:
truskawkowa napisał:
kami napisał:
to licza sie bilety i inne takie udokumentowane czy jak woze młodego swoim autem to tez moge to odliczyc wiez jak mozesz to wytłumacz mi to jak blondynce
a i niania pewnie mussi tez musi wystawic jakis papier ze jej płaciłam tyle i tyle tak ???? bo wiesz ja mam taka prywatna i wątpię by ona odprowadzała składki

no wiec jak blondynka blondynce oczywiscie mowilam o Twoim aucie,nie musisz miec na to zadnych potwierdzen,mnozysz ilosc wyliczonych przez Ciebie kilometrow zrobionych w ciagu roku od-do razy te kwote,ktora za dany rok poda skarbowy za 1km(cus ok poltorej kr)-to pewnie po polsku przyjdzie do Was w marcu/kwietniu dolaczone do selv
co do prywatnej niani,to oczywiscie mozesz sobie odliczyc i nie dolaczac zadnego zaswiadczenia,ale jak skarbowemu sie zachce skontrolowac wlasnie Twoje zeznanie,a niania dorabia na czarno,to zrobisz niani kuku wiec wiadomo,nie odliczamy

a propo widziałas moja najnowsza furke??? chce sie przesiasc na te teraz, wiec musze sie ostro wziasc za praffko

furrrrrka dla Barbie

spojz na to z drugiej strony nie pokłócę sie nigdy z mężem o auto
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
kami napisał:
DZIKI napisał:
kami napisał:
truskawkowa napisał:
kami napisał:

furrrrrka dla Barbie

spojz na to z drugiej strony nie pokłócę sie nigdy z mężem o auto

To prawda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
ATS Anna S.
(ATS Anna)
Nowicjusz
Poniewaz od 1-go pazdziernika 2003 nie placi sie podatku od otrzymanych alimentow, tym samym nie potraca sie zaplaconych alimentow jako kosztu uzyskania przychodu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
wv Polsce alimenty zawsze byly wolne od podatku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok