Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jak wygląda sytuacja dla osób mówiących po angiels - Norwegia

Czytali temat:
Karol S Jan Maryjan Kamil hoppe Adam Kwiatkowski Daniel Sk (1718 niezalogowanych)
4 Posty
Wiking
Jak wygląda sytuacja z pracą dla osób mówiących tylko po angielsku ? czy hotele czy restauracje nie zatrudniają takich osób ?
czy oprócz sprzątania i opieką nad osobami starszymi jest możliwość znalezenia innej pracy ?

pozdrawiam,
Gosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
m.jur napisał:
Jak wygląda sytuacja z pracą dla osób mówiących tylko po angielsku ? czy hotele czy restauracje nie zatrudniają takich osób ?
czy oprócz sprzątania i opieką nad osobami starszymi jest możliwość znalezenia innej pracy ?

pozdrawiam,
Gosia

Pracy jest mnóstwo dla mówiących świetnie po angielsku, trzeba miec jeszcze tylko dobre studia:

www.finn.no/finn/job/management/result?k...GORY=5414&sort=1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
nie chodzi mi o pracę dla specjalistów.
Po angielsku mówię bardzo dobrze... pracowałam 5 lat w Londynie i interesuje mnie praca w hotelach lub restaruacjach.

pozdrawiam,
gosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
m.jur napisał:
Po angielsku mówię bardzo dobrze... pracowałam 5 lat w Londynie i interesuje mnie praca w hotelach lub restaruacjach.

pozdrawiam,
gosia

Tu jest na forum jedna restauratorka co to sie nazywa "Avanti" Ma "podobno" wlasna restauracje wiec napisz do niej. To bardzo mila i kontaktowa osoba, zna branze od serwetki. Jestem pewien, ze ci pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Dziękuje ślicznie
pozdrawiam Ciebie dobry człowieku

Gosia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
m.jur napisał:
Dziękuje ślicznie
pozdrawiam Ciebie dobry człowieku

Gosia

Gosiu, tak naprawde to nie jestem dobry Ale jestem polakiem a polacy podobno musza sie trzymac razem i sobie pomagac! To przeciez normalne! Komu mamy pomagac? Murzynom? Pakisom?.

BTW. Jezeli restauratorka cie nie przyjmie , to sie nie zalamuj! To poczatek i bedzie lepiej! My polacy to narod wybrany! Skoro ktos tak popierdolony jak ja zlapal prace to kazdemu sie uda!

powodzenia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
optimus reaktywacja napisał:
m.jur napisał:

pozdrawiam,
gosia

Tu jest na forum jedna restauratorka co to sie nazywa "Avanti" Ma "podobno" wlasna restauracje wiec napisz do niej. To bardzo mila i kontaktowa osoba, zna branze od serwetki. Jestem pewien, ze ci pomoze

i jak ktoś może twierdzić, że nie pomagasz??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Jasna napisał:
[quote]optimus reaktywacja napisał:
[quote]m.jur napisał:

i jak ktoś może twierdzić, że nie pomagasz??

A jusci Jak juz kiedys wspominalem - semantyka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok