Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

możliwości nauki języka norweskiego - Norwegia

Czytali temat:
(1276 niezalogowanych)
10 Postów
NELA MADEJCZYK
(nela78)
Wiking
Witam,
od 2-wóch tygodni jestem w Norwegii, narazie nie pracuję i chciałabym podjąć naukę języka norweskiego. Czy ktoś mógłby napisać jakie kursy są dostępne w Kristiansand lub okolicy (od podstaw), interesowałaby mnie raczej forma popołudniowa-kilka razy w tyg. lub korepetycje. Czy zna ktoś może jakąs osobę, która udziela lekcji lub szkołę, w której odbywają sie takie kursy? Forma dzienna też mogłaby być, jednak wolałabym zajęcia w godz. popłudniowych. Będę wdzięczna za odp.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
standard... jak to w kazdym miescie:
www.folkeuniversitetet.no/result/search-...qO2K4CFREPfAodx02_eQ

do tego:
www.tolking.com/kurs_norweskiego.htm
www.tolking.com/norsk_kurs.htm
niby z 2007 ale moze cos ktos innego wrzuci.. albo jest tam gdzies numer telefon czy cos.. nie mam za bardzo czasu teraz szperac na www ale jak bedzie podbity kiedys temat to w miare mozliwosci moze cos znajde....

a to znalazlem przypadkowo:
www.gratiskurs.no/3/Norskkurs-132.aspx?s...kommune=Kristiansand

powodzenia w nauce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów

(Hermoska)
Początkujący
WITAJ,
Piszesz, ze od 2 tyg nie pracujesz i chcesz sie uczyc norweskiego, czy to oznacza iz nie mozesz znalezc pracy bez znajomosci jezyka norweskiego?
Ja tez sie wybieram - do Oslo - za chwile, ale znam tylko angielski i boje sie czy to wystarczy aby znalezc prace?

Slyszalam, iz DARMOWE KURSY NORWESKIEGO sa organizowane przez pewne instytucje, np. przy URZEDACH PRACY - RAWIAM i z gory dzieki za wszelkie INFO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok