Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4761 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
zalozylem watek odnosnie tematu wiec mozemy sie tam pomeczyc na ten temat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
cZary mary przyjedzie i bedzie robic tatuaze??? nie mow ze bedziesz pracowac w Ikea? ten domek na Mosby calkiem fajny ale ten na flekkerøya to dobrze Marianek mowi ze to typowo letni na prad nie wyrobicie w zimie znalazlyscie juz cos? ile pokoji potrzebujecie i jakie ograniczenia cenowe???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(czarymary)
Nowicjusz
Panowie- tego typu zaczepki i przekomarzania słowne są tu absolutnie zbędne.
Dzięki za wszystkie rady,wciąż się rozglądamy
Ivka- szukamy coś z 2 sypialniami,do 8 tysi norweskich(no max 9)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(czarymary)
Nowicjusz
acha-mąż będzie pracował w Ikei,ja mam nadzieję znaleźć jakąś przyzwoitą posadę już na miejscu i przedszkole!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
I jak z mieszkaniem? znalezliscie cos dla siebie???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Wiking
Chcialbym tylko napisac, ze ostatecznie wynajelismy domek na Flekkeroy...na razie jestem tu juz ponad 2 tygodnie i do tej pory nie sprawdzily sie obawy niektorych.Na prawde fajny standard, widok z okna rewelacyjny, przesympatyczni starsi wlasciciele pomagajacy we wszystkim...co do produ sie okaze, kilka nowoczesnych grzejnikow, szybko mozna nagrzac jednym, chatka trzyma cieplo - mysle,ze damy rade z rachunkami. Bynajmniej nie czuje sie jak w letniskowej chatince,a temperatury juz spadaja ponizej zera. W tym miejscu nie wieje mocno. Jest git.
Dojazd do Krst ok - 20min autobusem.
W okolicach maja trzeba bedzie znalezc nowe mieszkanie, ale juz bedac na miejscu - do tego czasu mam zamiar sie cieszyc tym miejsciem;] pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
No to tylko sie cieszyc ze sie mieszkanko sprawdza! Udanego mieszkania na Flekkerøya wiec pozdrowienia z calkiem niedaleka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok