Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

lekarze - Norwegia

Czytali temat:
(602 niezalogowanych)
57 Postów
DOROTA K.
(DORA348)
Nowicjusz
czesc dziewczyny,ajak wam tu podobają sie lekarze jakie macie wizyty kontrolne swoich dzieci,bo umnie to tragedia chodze ze swoją roczna coreczka na miesieczne kontrole i ani razu niemialam usg bioderek ani ortopedy tylko takie podstawy robia jak waza imierzą,moj synek byl niedawno na bilansie dwulatka to tylko go zwarzyli izmierzyli,dlamnie to parodia wpolsce kolezanki mi opowiadaly ze lekarz dokladnie bada dziecko atu tego niema.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów
Zuzanna ...
(zuzka27)
Nowicjusz
W Polsce to i u zdrowego dziecka chorobę znajdą , my nie narzekaliśmy. Sądzę że to rodzice muszą obserwować dziecko a jak im się zdaje że coś jest nie tak to dopiero robić badania a nie bez potrzeby stresować dziecko. My zauważyliśmy że mały za bardzo polubił jedną stronę, główkę przekręcał na jedną stronę a na drugą nie bardzo, to na kontroli zwróciliśmy na to uwagę. Dali nam zestaw ćwiczeń przez zabawę i mieliśmy kontrole co jakiś czas, teraz jest już po wszystkim a mały nie miał nie potrzebnych badań.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kobieta :) Polka
(Noriska)
Nowicjusz
DORA348
czesc dziewczyny,ajak wam tu podobają sie lekarze jakie macie wizyty kontrolne swoich dzieci,bo umnie to tragedia

Mozesz zmienic lekarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Początkujący
moje 2 koleżanki badały bioderka jak były w polsce bo tutaj tego nie robia.ja jestem zadowolona na razie ale moje dzieci sa juz duże jedno ma 7 a drugie 2 lata ale nie wiem jak bedzie teraz jak urodze trzecie,nie wiem czy nadal mi sie bedzie tak podobało.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok