Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radek Dziedzic Rafał Witecki (1607 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
fajnie...dzieki dino,dobry pomysl,zapisze sobie!
tylko te miliony sposobow,ktory wybrac? zawsze mialem problem z podejmowaniem decyzji,hmmm bedzie ciezko,moze masz jakis ulubiony?

ja szaleje caly czas!sasiad z gory przywozi polska wodke(?)w plastykowych butelkach po sprite,taki spriciaz!
wlasnie po jednej z takich szalonych imprez,kawalek polskiej kielbasy wszedl mi miedzy zeby i po balu.
staram sie byc dobrym i kolezenskim sasiadem,dlatego chce jak najszybciej wrocic do pelnej formy!

p/s: palmy mam na miejscu,na fototapecie...

Mam swój ulubiony, lecz z uwagi na drastyczność i prawa autorskie (chcę być pierwszym, który tego spróbuje i dostać nagrodę Darwina) nie opublikuję go.

Problem kiełbasy możesz rozwiązać za pomocą szczoteczki do zębów. Skorzystaj ze szczoteczki sąsiada, co pozwoli przybliżyć wzajemne stosunki dobrosąsiedzkie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...moja droga,kami.
chyba pamietasz,ze stol byl caly czas zajety,ze wzgledu na twoje szalone uklady,na nim...a na drugi dzien musielismy jechac do yska po nowy,bo ten byl juz do niczego!

a kielbaske to przeciez jedlismy razem,ja z jednego konca,ty z drugiego...to takie romantyczne i zmyslowe!

p/s: sprite,jeszcze troche zostalo,w kapselku...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
co ty po 12 urwał mi sie film nic nie pamietam pamietam ze matka chrzetna dajac mi te kiecke i robiac karete z szczurkow i dyni mowiła :
'o 12 lepiej spadaj "
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...oj dino,masz racje,nie mow.
to musi byc na prawde straszne,dostalem dreszczy...

a ze szczoteczke moze byc ciezko.nie wiesz jak to jest,wszystko przyjezdza ze starego kraju,nie mozna kupowac nic na miejscu,szczegolnie takich drogocennych wyrobow...i akurat klops,zapas sie skonczyl,a nastepna dostawa dopiero po nowym roku...
zycie jest brutalne i boli nas w zeby!

p/s dziekuje za pomoc,panie dino,dobrze wiedziec,ze mozna liczyc na rodakow...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
panladny napisał:
...a ze szczoteczke moze byc ciezko...
Odwiedź sąsiada Norwega, sądząc ze stanu ich uzębienia, powinien mieć niejedną.
Pzdr.
Biegnę oglądać łódki .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...oj kami,kami ty gluptasie,mylisz daty i miejsca!

wtedy bylismy u alicji.siedzielismy z szalonym kapelusznikiem,krolikiem w bialych rekawiczkach i niby zolwiem.a pozniej ty ugryzlas to ciasteczko i...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...gdyby tu jeszcze byli jacys norwedzy!

p/s: biegnij bo ci odplyna!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Sadzac po zdjeciu stan twojego uzebienia nie odbiega od reszty ciala wiec chyba musisz pomyslec o kompleksowej odbudowie sama szczoteczka do zebow nie pomoze!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...wiesz co,masz racje!
nie pomyslalem o tym (myslenie mnie meczy) moze jednak sprobuje zaczac malymi krokami.
obawiam sie,ze przy jednorazowej rewitalizacji,to co zostalo moze nie wytrzymac i rozpadne sie jak moj brat blizniak,majkel j!

p/s: podeslij jakies swoje foto,moze dla ciebie tez cos sie znajdzie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
panladny napisał:
...oj kami,kami ty gluptasie,mylisz daty i miejsca!

wtedy bylismy u alicji.siedzielismy z szalonym kapelusznikiem,krolikiem w bialych rekawiczkach i niby zolwiem.a pozniej ty ugryzlas to ciasteczko i...

kurcze tego tez nie pamietam co było w tym sprite twojego sasiada????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok