Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Totalna rewolucja cenowa w MultiNOR od teraz nowe, NIŻSZE ceny!

Reklama

Brak personal numer. Dentysta - Norwegia

Czytali temat:
(519 niezalogowanych)
5 Postów
Karolina Budarczyk
(Kar0olcia)
Wiking
Witam. Przyjechalam do pracy 2 miesiace temu. I potrzeboje wizyty dentystycznej ale nie posiadam stalego numeru. Jak to wszystko wyglada? Przyjmia mnie bez numeru? Jakie ceny sa okolo? Bardzo prosze o rade.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Witaj, nie ma problemu z pójściem z numerem czy też bez niego, ponieważ i tak płaci się tutaj za dentystę. przyjmą cię bez problemu i pewnie się ucieszą z Twojej wizyty... ja jestem po trzech wizytach u dentysty i we wtorek lecę do Polski żeby dokończyć robienie zęba!! ceny masakra, ja już ponad 3tysiące koron wydałam a żeby go skończyć to ostatnia ta najważniejsza wizyta pochłania budżet 6tys koron!! w dodatku mam infekcję przez którą muszę leczyć kolejnego zęba, a to juz kolejne 10tys NOK... hehe więc nie ma co się dziwić,że lecę do PL jeśli patrząc na ich leczenie i podejście do pacjenta to bardzo dobre, bynajmniej ja tak trafiłam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Za wizyte,diagnoze,podszlifowanie plomby(zawysoka)- 550 koron.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
rozmowa dwoch polakow w NO:
- fajne mam buty?? pyta sie jeden pokazujac swoje nowe butki z wezowej skory...
- no fajne.... a marynarke w weza masz???
- no nie mam..
- a no widzisz.. a moj dentysta ma dwie

taki maly offtop
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok