Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Odnajme czesc mieszkania w Oslo - Norwegia

Czytali temat:
Paweł Z.... Michał P ...... .... Andrzej K. benazzouz assikar Greg Greg Tomasz Nowak Arkadiusz Nowak Kaja W Jasny Gwint (1559 niezalogowanych)
50 Postów
jaj haj
(che)
Nowicjusz
Witam, dysponuje duzym,3 pokojowym mieszkaniem w zachodniej czesci Oslo ( Majorstua), z ktorego praktycznie nie korzystam z powodu iz pracuje w delegacji na polnocy Norwegii i tam zostane do konca 2012 roku.
Pracuje w systemie 2 tygodnie pracy, 1 tydzien wolnego.Wolne spedzam bardzo czesto w Polsce, wiec nawet do Oslo nie zagladam.
Bardzo chetnie odnajme czesc mieszkania odpowiedzialnej osobie za polowe kosztow, calkowity koszt wynajmu to 8 tys.koron + energia elektryczna ok.1000 koron miesiecznie, wiec koszt odnajmu bedzie ok. 4,5 tys. koron.
Mieszkanie jest w bardszo ladnym stanie, 2 sypialnie,1 duzy pokoj goscinny,kuchnia i 2 mniejsze pomieszczenia gospodarcze,mieszkanie dysponuje prwatnym parkingiem na 1 auto.
Prosze tylko o powazne propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
WITAJ
JESTEM ZAINTERESOWANA TWOIM OGLOSZENIEM .MIESZKAM W OSLO 3 LATA . PROWADZE DZALALNOSC GOSPODARCZA . MAM 50 LAT .
MOJ NR TEL 46920262.

POZDRAWIAM HELENA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
che napisał:...Prosze tylko o powazne propozycje
Z Panią Helą proszę ostrożnie i dobrze się zastanowić , zanim Jej wynajmiesz to mieszkanie.
Pani ta , co prawda ma Legalną firmę sprzątająca , jednak zatrudnia Panie na czarno i płaci takie stawki , że zawsze są z Nią kłopoty .
Mało tego , Kombinuje jak się da i nie zdziwił bym się , iż chce zmienić adres , bo zaczyna powoli mieć KŁOPOTY ...
TO TYLE z mojej strony , niemniej decyzja należy Tylko i wyłącznie do Ciebie Osobiście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
NIE WIEM CZY WARTO...

CENIE DOBRE RADY . GABRIEL MA RACJE . TRZEBA UWAZAC.
NIE ZATRUDNIEM NIKOGO NA CZARNO I JESTEM WIELKIM PRZECIWNIKIEM NIEWOLNICTWA.MAM REFERENCJE , KTORE MOZNA SPRAWDZIC .
NIE MAM CZASU ABY ROZPISYWAC SIE ZBYT DLUGO.
JESLI JEST PAN ZAINTERESOWANY , TO BARDZO PROSZE O SZYBKI KONTAKT.

POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Tomasz Sutor
(tomi0678)
Wiking
jestem zainteresowany tym mieszkaniem moj e-mail sutom@onet.eu.Napisz jesli jest jeszcze aktualne z gory dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
helen napisał:
NIE WIEM CZY WARTO...
CENIE DOBRE RADY . GABRIEL MA RACJE . TRZEBA UWAZAC.
NIE ZATRUDNIEM NIKOGO NA CZARNO I JESTEM WIELKIM PRZECIWNIKIEM NIEWOLNICTWA.MAM REFERENCJE , KTORE MOZNA SPRAWDZIC .
NIE MAM CZASU ABY ROZPISYWAC SIE ZBYT DLUGO.
JESLI JEST PAN ZAINTERESOWANY , TO BARDZO PROSZE O SZYBKI KONTAKT.
POZDRAWIAM

Zestawienie Twoich zarobków z ostatnich trzech lat MÓWI SAMO ZA SIEBIE... legalna firma sprzątająca , a Właściciel nie jest w stanie przekroczyć progu 100tys.Brutto ...
KOMBINATORSTWO SZYTE GRUBYMI NIĆMI...
Przedstaw chociaż jedną legalną Osobę którą zatrudniasz...!!! a Ja na>Priw.< przedstawię Tobie trzy Panie które u Ciebie pracowały za 70Nok/t... bez żadnej Umowy o pracę... i jeszcze byłaś na tyle bezczelna , że brałaś zaliczkę na podatek...
GDYBYŚ ZATRUDNIAŁA PANIE LEGALNIE ,TO BYŁO BY TO WIDAĆ W ZESTAWIENIU NA >PROFF<...!
NO CHYBA , ZE FIRMA O NUMERZE ORGANIZACYJNYM---991781846--- NIE NALEŻY DO CIEBIE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(mikael elisabetarson)
Wiking
jestem zainteresowany.prosze podac numer telefonu.moj to 967 525 48 michal mam lat 40-sci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ela kowal
(elakowal)
Nowicjusz
Ja tez jestem zainteresowana,mieszkam w Oslo 3 lata,potrzebuje spokoju,lubie czystosc i uczciwosc,mam 48 lat.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
KAMILA BUŁA
(makila)
Wiking
ja również jestem zainteresowana mieszkaniem. Jeśli to jeszcze aktualne proszę o podanie nr. telefonu. Pozdrawiam
KAMILA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Iwona Iwoma
(Ivek)
Wiking
Witam!
Jestem zainteresowana Pana oferta, jesli jest ona jeszcze aktualna prosze o kontakt pod numerem 96854806
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok