Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemyslaw Piskorz Alicja Pabis lukasz s Krystian Lacki AREK BUCZEK Magister1 Kamilos1989 Mariusz1993 (3347 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Alina1978 napisał:
Porozumiewam się po angielsku więc zasięgnę porady źródła Dziękuję za pomoc !!!!
TU...masz adres...:

www.vegvesen.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Mam pytanie jakie dwa lata?. Co to za nowość... Odnośnie drugiego roku poruszania się tu na polskich blachach to doczytajcie jaki jest warunek!!! A jeśli chodzi o użyczenie to też doczytajcie ile trwa. Wszystkie info znajdziecie na stronie podanej wyżej www.vegvesen.no.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
norgekowal napisał:
Mam pytanie jakie dwa lata?. Co to za nowość... Odnośnie drugiego roku poruszania się tu na polskich blachach to doczytajcie jaki jest warunek!!! A jeśli chodzi o użyczenie to też doczytajcie ile trwa. Wszystkie info znajdziecie na stronie podanej wyżej www.vegvesen.no.
A w czym Masz problem ...poza samym czytaniem napisanego tekstu...
Bo nie łapię...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Chodzi mi oto,że jeżeli chce sie przedłużyć pozwolenie na drugi rok to trzeba spełnić warunek, a nie każdy może o to wystąpić. Dlatego przeczytajcie całość, kto może jeżdzić na polskich blachach, a nie jakeś wyrywki nie wiadomo skąd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok