witajcie wszystkie!!! mam pytanko, może temat był już wcześniej poruszany, ale sporadycznie bywam na forum...Mam nadzieję, że niebawem będę częściej. Chciałam zapytać o prywatnych ginekologów w Stavanger, czy macie może namiary do kogoś konkretnego z krótkimi terminami? Jestem w trudnej sytuacji, jestem w 8 tygodniu ciąży, postanowiłam na własną rękę pójść na USG prywatnie, udało mi się umówić na 2 tygodnie później...w zeszły piątek na badaniu okazało się, że płód jest za mały jak na czas mojej ciąży, pani doktor poinformowała mnie że na 99,5% nic się nie zmieni ale badanie powtórzymy za dwa tygodnie.Kolejna wizyta w czwartek, chciałabym jednak niezależnie skonsultować jej efekt z innym lekarzem na innym USG, może macie namiary? Ps. Staram się myśleć pozytywnie, moja lekarz z Polski uspokoiła mnie, że to normalne, że płód jest malutki skoro to był 7 tydzień ciąży...i poczytałam wiele pozytywnych wypowiedzi kobiet na ten temat...jednak muszę nastawiać się na wszystko. Bardzo proszę Was jeśli macie namiary do prywatnych lekarzy, podzielcie się. Dziękuję