Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marlena K.... Tomasz Y (5105 niezalogowanych)
31 Postów
Nowicjusz
hej wszystkim
ja mam termin na kwiecień juz sie doczekac nie moge malenstwo szaleje na calego codziennie gra w pilke
gratuluje przyszlym mamusiom i tatusiom:0
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
witam!
ja mam termin na kwietnia i bede rodzić w Dramen. i też chciałabym kogoś poznać kto już rodziła w Dramen. fajnie było by porozmawiać jak jest w Norweskim szpitalu?
pozdrawiam !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
kami napisał:
Ja mam termin na 3sierpnia

hej. ja mam termin na polowe wrzesnia bardzo sie ciesze bo staralismy sie o dziecko ponad 3 lata. rodzic bede w szpitalu wTønsberg. Kami widze ze i prawko w tym samym terminie robilysmy i dzidziusia tez.... co za zgranie w czasie pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
bacha83 napisał:
witam!
ja mam termin na kwietnia i bede rodzić w Dramen. i też chciałabym kogoś poznać kto już rodziła w Dramen. fajnie było by porozmawiać jak jest w Norweskim szpitalu?
pozdrawiam !

Hej! Ja urodziłam dwoje dzieci w Drammen, jedno w 2009 roku jedno ponad miesiąc temu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
limetka81 napisał:
kami napisał:
Ja mam termin na 3sierpnia

hej. ja mam termin na polowe wrzesnia bardzo sie ciesze bo staralismy sie o dziecko ponad 3 lata. rodzic bede w szpitalu wTønsberg. Kami widze ze i prawko w tym samym terminie robilysmy i dzidziusia tez.... co za zgranie w czasie pozdrawiam serdecznie

Ech widzę, że miesiące zimowe sprzyjają rozmnażaniu, gratulacje dziewczyny! Trzeba się w końcu grzać, jak tak zimno. Ja też mam dzieci z sierpnia i września, hehe, oraz jedno grudniowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
bacha83 jeśli masz ochotę możesz do mnie wpaść, mieszkam 30 km od Drammen, w Ovre Eiker kommune, odpowiem ci wtedy na wszystkie pytania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
witam!
jesli tylko moge wpasc do Ciebie to bardzo chetnie mozesz napisac na mojego maila twój adres i kiedy masz czas? mój mail to: baska.gol@wp.pl
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mail już poszedł.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
niestety nie ale moze na ten mi wyslij barbara.gol@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
gama 28 chciałam sprostowac wczesniejszy wpis ze nie mam na poczcie maila od ciebie i podalam drugi wrazie czego!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok