Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2180 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
retier a czy ty wiesz na co ida Twoje pieniadze kupujac piwo w sklepie? tez nie do konca. nie zaprzeczam sobie tylko pisze dlaczego chodze do kosciola. dla mnie tez jest bzdura budowanie bursztynowego oltarza,kosciolow wiekszych od Luwru. Bylem w tym roku w Fatimie przy okazji urlopu i nie wydzialem tam przepychu ale wielu ludzi cierpiacych i majacych nadzieje. W licheniu nie bylem wole odwiedzic zamek krolewski w warszawie jeszcze raz jezeli juz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
fazi napisał:
o widzisz Hiltoniku wlasnie dlatego chodze do kosciola. Wlasnie sobie wyobrazam jak masz na lozku rostawione talerze z jedzeniem salatkami,lampka wina hihihihihihi.
Zapraszam, mam wiecej niz 16 lat
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Oj bo skorzystam nie jestem ortodoksyjny!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
kurcze nie wiem czy to co napisalem jest po POLSKIEMU HIHIHIHIIHIHI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Człowiek do medytacji i przemyśleń potrzebóje prywatności a nie tłumu,stado jest mu potrzebne tylko do potwierdzenia tego że to co robi jest słuszne i akceptowane przez stado
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
fazi napisał:
Oj bo skorzystam nie jestem ortodoksyjny!!!!
Pewnie tylko straszysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Na tą godzinę polecałbym wam Byczą krew jeśli nie macie wyrafinowanego podniebienia(włoski się jeżą),sprawdzone
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
RETIER szanuje Twoje uprzedzenie a Ty szanuj moje zboczenie i to juz wystarczy aby nie obrzucac sie obelgami i tym calym gownem ktore sobie sami stwarzamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Hilton a czy kobiete mozna czyms przestraszyc??? milej niedzieli wszystkim zycze i tym od rydzyka i tym od ........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No,jeśli widzisz w tym co napisałem jakieś obelgi i gówno no to chyba brak ci argumentów lub biorą cię nerwy fazi,już się zamykam imiłej nocy życzę dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok