Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

masaż erotyczny - Norwegia

1 Post

(olinka)
Wiking
Witam wszystkich

Znowu muszę użyć fortelu i wyprowadzić chętnych na masaż jak w tytule z błedu :-P
Taka mała prowokacja

Jak zwykle proszę o pomoc i chętnych o wypowiedż

Temat dotyczy masaży , kosmetyki i solarium na terenie Norwegii?

Czy to się opłaca?
Tak legalnie oczywiście
Jak sadzicie?

Powinno chyba?
solarium ,bo pogoda nie dopisuje
masaże ,bo plecy wszystkich nas bolą
kosmetyka ,bo każda z tyrających pań ,mimo wszystko chce pozostać piękna i młoda a fryzjer to na destr i poprawienie humoru pewnie też
No to tyle i teraz zobaczymy jaka będzie frekfencja po temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
zbieranie informacji weszło mi chyba w krew chyba z tej nuuudy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
wiele osób zagladneło a tu "zonk " :-P ha ha he he a odpowiedzi jak nie ma tak nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Skoro nikt-to ja juz cos mowie Jesli chodzi o solarium to tez o tym kiedys myslalam bo faktycznie to mogloby sie oplacac bo duzo norwezek (i nie tylko) korzysta z solarium a jesli by nawet sprowadzic jakies lepsiejsze lozka to mogloby wypalic,nawet mozna by ich zaskoczyc takim punktem solarium w ktorym ktos pracuje bo tutaj to tylko samoobslugowe sa a tak zawsze ktos by polecil lozko odpowiednia ilosc minut w zaleznosci od typu cery i wogole bylaby obsluga czyli tez ktos kto zawsze lozka myje wiec i wieksza higiena - plusow ogolnie widze duzo jesli o solarium chodzi-ale to moje zdanie.

Jesli o masaz chodzi to sama jestem masazystka wiec jesli otworzysz taki punkt to daj znac Swoja droga to duzo starszych babc korzysta z masazu wiec to raczej tez oplacalne biorac pod uwage jeszcze mnostwo innych pieknych pan Jestem na tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
Wtrące sie do rozmowy i powiem ze kiedyś tez o tym myslalem bo to nie głupi pomysl,wieksze miasto,dobra miejscówka,lokalik i bedzie hulało,a jeszcze po sąsiedzku mój salonik tatuazu i jedziemy z tym koksem--narazie marzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pomysł jest ok. Ale cos mi przyszlo do głowy. Najlepiej zeby wiecej osob sie wypowiedzialo. Ja na przykład wole solarium tutejsze, dlatego wlasnie ze jest duzo lozek i nie trzeba sie zapisywac na dana godzinę. Nie chcialoby mi sie jechac specjalnie na solarium. Wlasciwie korzystalam tu tylko raz ( jedna sesja) i dla mnie jest to wspaniałe, bo wracając z pracy czy zakupow moge wskoczyc, tak "po drodze". Jest to bardzo wygodne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
Rafał M. napisał:
Wtrące sie do rozmowy i powiem ze kiedyś tez o tym myslalem bo to nie głupi pomysl,wieksze miasto,dobra miejscówka,lokalik i bedzie hulało,a jeszcze po sąsiedzku mój salonik tatuazu i jedziemy z tym koksem--narazie marzenie
Rafal masz jakas stronke z twoimi pracami do poogladania?
soryy olinka, jak cos to ja tez jestem na tak tylko jakbys mogla w Stavanger zalozyc ten salon to bym wdzieczna byla
chetnie bym sie pomasowala niekoniecznie erotycznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
hmm... a czy wogole ktos zastanawial sie nad tym ile kosztuje wynajecie lokalu w dobrym miejscu tak zeby zyskac odpowiednio duzo klientow zeby przezyc? pozatym nieprzespane noce ciagle rozmyslania o tym czy to tez biznes nie padnie! podstawa jest biznes plan.
tez kiedys myslalem o sklepiku z gadzetami motocyklowymi ale jak zaczalem zglebiac temat to wyszlo na to ze lepiej cieszyc sie z jazdy motocyklem niz prowadzic sklepik z gadzetami!
konkurencja, oplaty, towar, wynajecie lokalu(no chyba ze ktos ma wlasny), to niemale wydatki wiec trzeba naprawde sie nad tym zastanowic.
ale to tylko i wylacznie moje spostrzezenie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
zybi kapusta napisał:
hmm... a czy wogole ktos zastanawial sie nad tym ile kosztuje wynajecie lokalu w dobrym miejscu tak zeby zyskac odpowiednio duzo klientow zeby przezyc? pozatym nieprzespane noce ciagle rozmyslania o tym czy to tez biznes nie padnie! podstawa jest biznes plan.
tez kiedys myslalem o sklepiku z gadzetami motocyklowymi ale jak zaczalem zglebiac temat to wyszlo na to ze lepiej cieszyc sie z jazdy motocyklem niz prowadzic sklepik z gadzetami!
konkurencja, oplaty, towar, wynajecie lokalu(no chyba ze ktos ma wlasny), to niemale wydatki wiec trzeba naprawde sie nad tym zastanowic.
ale to tylko i wylacznie moje spostrzezenie!

Robimy spoldzielnie ! ! !ja daje 10tys, olinka 10 . fryzjerka 10 , masazystka 10 juz mamy na lokal 40 tys , kto jeszce chetny >?koszty zrobia sie mniejsze .......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W centrum to jest na jeden czynsz, a co dalej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok