Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jacek Zając (1292 niezalogowanych)
1 Post

(net)
Wiking
olinka napisał:
net napisał:
A gdzie nasza glowna zainteresowana? Nasza dlugoszyjna lania...
Na tym zuzlu to chyba pojechalem za szybko

Pojechałeś pojechałes i to jak ,a mi tylko o oslo chodzi
pomysł jednak okazał sie być dobry .Troche odpowiedzi w koncu na skrzynke dostałam za co wszystkim dziekuje bardzo bardzo mocno
A zainteresowanych przpraszam ,że nie o chłopaka tylko o oslo chodzi ale może pożniej jak juz poznam oslo poszukam i chłopaka , teraz nie czas i nie miejsce sorrki chłopcy
Lubicie wiec wybaczycie
trzeba sobie jakos radzic

Temat jednak dalej otwarty ...czyli królestwo za info o OSLO ,bo haczyk z królewna już był

Olinka, bez urazy, ale Ty cos w sobie masz...
A to dopiero faza rozkrecania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(olinka)
Wiking
hmmm
To juz wiem że ja " z tych porzadnych " i "coś w sobie mam "he he Jak miło to wiedzieć .. no super,ale cos na temat Oslo sie dowiem czy tak tylo o mnie chłopaki bedziecie pogadanki prowadzic ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(net)
Wiking
olinka napisał:
hmmm
To juz wiem że ja " z tych porzadnych " i "coś w sobie mam "he he Jak miło to wiedzieć .. no super,ale cos na temat Oslo sie dowiem czy tak tylo o mnie chłopaki bedziecie pogadanki prowadzic ?

Jestem jednym z elementow Oslo, wiec nie wydaje mi sie zebym sie tematu nie trzymaL...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
314 Posty

(krzysztof1970krk)
Stały Bywalec
A na finn=a zagladałaś ??
ja tam szukam
jest tez taka stronka Fredrikstad .tam widziałem mieszkanko 25 m nowe za 7000 od listopada
ja szukam jakiegoś domku do wynajecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok