A masz racje, nie sprawdzalem tego wczesniej, nie podaja cennika. Koszt miesiecznego abonamentu to 450-600 koron w zaleznosci od tego jak dlugo u nich jestes,znizki itd. Kluby sa swietnie wyposazone i profesjonalne. Jeden minus to wlasnie abonament - jest przy tej wysokosci oplat na rok czasu i jesli po kilku miesiacach rozmyslisz sie to niestety,placic musisz caly rok. Ja mam juz tak na marginesie koncowke abonamentu i rozgladam sie za jakas osiedlowa silownia, o dwoch slyszalem juz w moim rejonie tylko jeszcze musze je namierzyc
W kazdym razie jesli jestes zdecydowana cwiczyc dlugo i regularnie to mozesz sprobowac z Elixia, jesli nie to nie polecam ze wzgledu na roczna umowe. Mozna tez kupic abonament/karnet na miesiac ,trzy i pol roku ale jest to stosunkowo drozsze (czytaj drogie).
A jak chcesz glownie zadbac o figure bez podnoszenia ciezarow to ... rowerek polecam,spacery,bieganie tak modne tutaj

Albo w razie desperacji mozesz skorzystac z laweczki i malego zestawu hantli,ktore mam na balkonie do podrecznego uzytku

)