Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
www.elixia.no ...przeciez wiesz to napewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Albo jestem slepa albo umyslowo niedorozwinieta. Nie widze cennika, jedyne ze jest 500 koron rabatu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
A masz racje, nie sprawdzalem tego wczesniej, nie podaja cennika. Koszt miesiecznego abonamentu to 450-600 koron w zaleznosci od tego jak dlugo u nich jestes,znizki itd. Kluby sa swietnie wyposazone i profesjonalne. Jeden minus to wlasnie abonament - jest przy tej wysokosci oplat na rok czasu i jesli po kilku miesiacach rozmyslisz sie to niestety,placic musisz caly rok. Ja mam juz tak na marginesie koncowke abonamentu i rozgladam sie za jakas osiedlowa silownia, o dwoch slyszalem juz w moim rejonie tylko jeszcze musze je namierzyc

W kazdym razie jesli jestes zdecydowana cwiczyc dlugo i regularnie to mozesz sprobowac z Elixia, jesli nie to nie polecam ze wzgledu na roczna umowe. Mozna tez kupic abonament/karnet na miesiac ,trzy i pol roku ale jest to stosunkowo drozsze (czytaj drogie).
A jak chcesz glownie zadbac o figure bez podnoszenia ciezarow to ... rowerek polecam,spacery,bieganie tak modne tutaj
Albo w razie desperacji mozesz skorzystac z laweczki i malego zestawu hantli,ktore mam na balkonie do podrecznego uzytku )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
a wiecie, ktore silownie sa wyposazone w worek? W okolicach baerum, a najlepiej Jar?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ROBERT SIGØYNER
(dresler81)
Stały Bywalec
Sprawdź na FitnessXpress. Ja chodziłem na Bislet i tam były worki, ring i dwie ścianki wspinaczkowe. Z tego co pamiętam to mają też siłownie gdzieś w Twoich okolicach, ale nie wiem jak z wyposażeniem.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok