Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DO ZOBACZENIA ........... - Norwegia

Czytali temat:
Agnieszka199322 (412 niezalogowanych)
1 Post

(harry up)
Wiking
Już długo siedziałem na tym kamieniu a ostatnio na pomniku czas wstać i przejść się trochę
fajnie się mi tu pisało ( przeważnie ) , wymienie tych co pamiętam ...gama , giovi , hilton , luba , fiona , barbara , agnieszkaj , katarzyna , cyganka jak kogoś pominąłem to sorry panów nie wymieniam bo było by zbyt romantycznie .
jak będziecie tu smucić to pewnie kiedyś jeszcze tu wrócę a ta piosenka jest właśnie o spotkaniu
.
.

ps ulv niech wybaczy malowanie tych mioteł
a co nie którzy mogą sobie ulżyć teraz bo już im nie zripostuje
rozdział bad harry jest zamknięty

WSZYSTKIM UDANYCH WAKACJI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Harry, a dlaczego Ty tak hurry up? Podobno juz nie odpowiesz, ale pewnie sobie chociaż poczytasz z czystej ludzkiej ciekawości Musze przyznac, że te kamienie i pomniki musiały Cię nieźle inspirowac, no i chyba dobry zasięg miałeś. Dobrze, żeś nie dziewucha, bo byś wilka złapał...Mam nadzieję, że nowe życiowe wybory spełnią sie po Twojemu (no chyba że ot tak opuszczasz forumowe bagienko, bo Ci sie juz dłużej tu nie chce). Jak Cię nazwę naszym ulubionym forumowym ..........., to sie jeszcze skrzywisz, więc nie napiszę. Udanych wakacji i Tobie A jak wrócisz, to nie będzie:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
bad, up....jak zwal, tak zwal

skoro sie grzecznie zegnasz, to znaczy, ze masz swoje powody. Trzymaj sie wiec zdrowo (z dala od kamiennych postumentow ) , o mlody ogrodek ( na klacie ) dbaj i do....milego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ale z rana juz skype włączony, harry nie idziesz do pracy ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Zmiana nika i pozegnanie .... hm... mam nadzieje, ze to zmiany ale na lepsze sklonily cie do takiej decyzji harry

Milych wakacji i do uslyszenia (?)

pozdrowienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Nie no, proszę, na moment człowiek znika z forum a tu takie kwiatki....

Ale Harry napisał: "rozdział bad harry jest zamknięty" - to może wkrótce nastąpi transformacja i spotkamy nowego "good Harego" ?

Ha det!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok