Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Problem w tym bad harry, że ja jestem niewierna i często zmieniam automaty, a to chyba nie fair tak każdemu przysięgać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ja jak wrzuciłem raz puszkę po litewskim piwie to nie chciał wziąć . popchałem ręką i wtedy się zaczęło .
syrena się włączyła a ja ze wstydu porzuciłem reszte pantów i w nogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Moi kumple, tu na miejscu w Norwegii, usilnie twierdzą, że im się udało oddac puszki po polskim piwie, albo był to Tyskacz albo Leszek, teraz nie pamiętam, ale podobno automat przyjął...Nie wiem, pewnie mnie wkręcali, ale jak ktoś chce, to zawsze może spróbowac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
luba , w myśl zasady POLAK WSZYSTKO POTRAFI
ja jeżeli chciało by mi sie pobawić i miałbym dużo puszek to każdy automat mi przyjmie nawet żywiec i okocim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Moj automat przyjmuje tylko butelki po trunkach wysoko procentowych!!!!!! Jeden warunek musza byc razem z orginalna zawartoscia!!!!! przyjme kazda ilosc a pant wyplace osobiscie gotowka z dziurka posrodku!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
gama28 napisał:
Oddajesz puszki i butelki, ale tylko z napojów zakupionych w Norwegii. Wszyscy to robią, bo to recykling. Są do tego specjalne automaty w sklepach spożywczych, wrzucasz po kolei, na końcu wciskasz guzik, automat wydrukuje karteczkę z sumą i kodem paskowym, oddajesz to w kasie, gdzie odejmują ci od kwoty do zapłaty. Myślę, że mógłbyś poprosić też o gotówkę przy większej sumie, ale chyba nikt tego tu nie robi Za butelki 1,5 litra dostaniesz 2,5 nok, za małe i puszki 1 nok.

Można odebrac nawet niewielką ilośc pieniędzy za butelki.
Kiedyś sprzątałam w swoim aucie(doprawdy nie wiem z jakiej okazji ) i znalazło się kilka butelek po wodzie mineralnej, które zwróciłam do sklepu, a że nie miałam potrzeby nic kupowac na tamtą chwilę , pieniążki odebrałam w kasie bezproblemowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
napisz jeszcze ile było kasy to się dowiemy czy oprócz giovi coś jeszcze się tam jeszcze mieściło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Harry już nie przesadzaj
Nie było tego wiele, może z 5 -6 szt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post