Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Logowanie przez tokena do NAV - Norwegia

Czytali temat:
krzysztof ciucka Onty_Ja_Gabriel_3. Robson6 Patek Jacek Radosław201081 Justyna Gdula (4599 niezalogowanych)
2 Posty
krzysztof ciucka
(kolumb1969)
Wiking
Mam konto w DNB i tokena ale nie mam stałego nr personalnego dlaczego nie mogę wejść na strony NAV PRZEZ tokena czy to jest możliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1401 Postów
Onty_Ja_Gabriel_3.
(Onty_Ja_Gabriel_3.)
Maniak
napisał:
Mam konto w DNB i tokena ale nie mam stałego nr personalnego dlaczego nie mogę wejść na strony NAV PRZEZ tokena czy to jest możliweWidocznie coś źle wpisujesz przy logowaniu. Jeżeli masz czytnik kodów to nie ma znaczenia z jakiego masz banku i jaki masz numer personalny. Logowanie do NAV odbywa się dokładnie tak samo jak do twojego banku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
krzysztof ciucka
(kolumb1969)
Wiking
Właśnie nie mogę na konto bankowe mogę ale jakwejde na nav przez kody to dalej na poszczególne strony trzeba wchodzić przez bank i nie mogę wbijlam personalny tymczasowy i dalej jest na czerwono
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów
noregg
(noregg)
Stały Bywalec
Witam! zgadza sie bez stalego numeru nie zalogjesz sie do NAV przez bank zostaja tylko kody.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok