Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Prosze o pomoc - Norwegia

3 Posty
Jadwiga Madejska
(JadwigaMadejska)
Wiking
Witam, czy ktoś może mnie jutro zawiezc do Oslo Bussterminal ok 13 ze Ski? pomocy moi pracodawcy tez Polacy przed chwila napisali mi maila ,że mam jechac koleją, mam 56 lat, kontakt dobryduszek500@wp.pl lub +48502247403
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
napisał:
Witam, czy ktoś może mnie jutro zawiezc do Oslo Bussterminal ok 13 ze Ski? pomocy moi pracodawcy tez Polacy przed chwila napisali mi maila ,że mam jechac koleją, mam 56 lat, kontakt dobryduszek500@wp.pl lub +48502247403
Bardzo mondra porada, o ile faktycznie mieszkasz w Ski i masz żut beretem do stacji.
Indywidualny wiek, akurat, nie ma tu żadnego znaczenia, no chyba, że poruszasz siem o kulach.
Pociąg z Ski, wjeżdża na Oslo stację, bardzo blisko właśnie Bussterminal, jakieś 200 - 400 metrów, krytym przejściem i sam koszt, jest naprawdę nieporównywalny, do jazdy, OSOBISTĄ INDYWIDUALNĄ TARYFĄ.
Ze Ski do Oslo to prawie 50 km w jedną stronę + bramki + indywidualny czas pracy jako kierowca!!!+ paliwo, ubezpieczenie i takie inne tam duperele.
Zadzwoń na miejscową taryfę i spytaj siem jaki to koszt, to może zrozumiesz dlaczego twoi pracodawcy, zaproponowali tobie właśnie pociąg.

Ja Osobiście, mogiem ciebie zawieść do tegom Oslo, pode prawie sam peron,
tyle, że koszt tej wycieczki to tylko 700-koron i to beze żadnego rachunku.
PASI?, to pisz na prywatą forumową pocztę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
A i jeszcze jedna bardzo ważna, przy tej okazji, sprawa z numerem telefonu.
Tu w Norwegi, nie można sprawdzić, kto jest właścicielem polskiego numeru, dlatego też, wątpię by ktoś rozważny, chciał zadzwonić na ten podany przeze ciebie number.
Niemniej PISZ do mnie śmiało, podaj dokładny adres tam gdzie jeszcze jesteś, a ja pdjadem na kawem i siem umówimy na tom wycieczkiem.
Niemniej naprawdę doradzam jazdę bezpiecznym pociągiem, prawie, że pode drzwi autobusu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jadwiga Madejska
(JadwigaMadejska)
Wiking
Dobrze Ci mówić , nie znam jezyka, mam wielka walizke, pracodawcy nie rozliczyli sie ze mna , a Ty mi spiewasz 700koron, poczekam do jutra rano i zobacze, ale dzieki za rady
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
362 Posty

()
Stały Bywalec
napisał:
Pojdz na spacer i znajdz najblizszy przystanek. Napisz jak sie nazywa a ja powiem Ci o ktorej godzinie musisz tam czekac.
Oj chyba juz nieaktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok