Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kwatera - Norwegia

Czytali temat:
ela jankowska Asia P. Agata Dymna Joanna Kuchnicka Kasia K Kuba Markowicz HeartB (835 niezalogowanych)
3 Posty
Kuba Markowicz
(Kubek68)
Wiking
Witam,mam kontrakt w terminie 29.03-6.05.2016 i na ten czas potrzebuję kwatery w Ski lub okolicy w rozsądnej cenie.Mam 48lat i jestem spokojnym,samotnym facetem.Do Norwegii przyjeżdżam od kilku lat dwa razy w roku,wiosną na miesiąc i jesienią na dwa.Ale jeśli znajdę pracę na stałe to chętnie zostanę i też będę musiał gdzieś mieszkać. Jeśli to istotne (mam kontrakt z firmą Bilia Follo).
Dziękuję i pozdrawiam
Jakub
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kuba Markowicz
(Kubek68)
Wiking
Kubek68 napisał:
Witam,mam kontrakt w terminie 29.03-6.05.2016 i na ten czas potrzebuję kwatery w Ski lub okolicy w rozsądnej cenie.Mam 48lat i jestem spokojnym,samotnym facetem.Do Norwegii przyjeżdżam od kilku lat dwa razy w roku,wiosną na miesiąc i jesienią na dwa.Ale jeśli znajdę pracę na stałe to chętnie zostanę i też będę musiał gdzieś mieszkać. Jeśli to istotne (mam kontrakt z firmą Bilia Follo).
Dziękuję i pozdrawiam
Jakub

jmnorge@o2.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok