Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Grazyna123 (3956 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Co czarno na białaym ? Ze napisałam Fól kasko? To ci wyjasniłam dlaczego "fól" , ale nie jestem w stanie wniknąc bardziej w twoj rozum, abys pojął, przykro mi....
Zal mi ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
tropik daj sobie na luz prosze....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
nie przeginam paly,mi ma to kto robic.
a co do pisowni to ty wiesz jakiego mial nicka ,fulcasko
ale jak ktos sie pomyli , bo niema ludzi nieomylnych.to potrafi sie przyznac do swojego bledu czy pomylki.
ale ty nie , ty szukasz dziury w calym ale zeby tylko wyjcs calo .
twoja Anglistyka mnie nie interesuje to jest twoj stracony czas skoro teraz tego nie mozesz wykorzystac i pracujesz fizycznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Tropik idz juz lepiej wychowywac swoja zone,partnerke czy kogo tam masz(czyt.JESLI MASZ) i jesli sobie na to pozwoli ,bo zwracanie uwagi komukolwiek,Tobie akurat nie wychodzi.
Papieża sie pisze a nie Papierza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
sorki ulv,
ale to moze ty jej wytlumacz ze nie jest nieomylna,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
giovi2 caly wieczor na to czekalas?
ja nie mowie ze jestem nie omylny albo ze jestem polonista tak jak ktos stara sie to robic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
napisze tak jak tropic ............SORKI

ALE JUŻ DAWNO TAK SIĘ NIE UBAWIŁEM JAK DZIŚ CZYTAJĄC TEN WĄTEK

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Tropik idz juz lepiej wychowywac swoja zone,partnerke czy kogo tam masz(czyt.JESLI MASZ) i jesli sobie na to pozwoli ,bo zwracanie uwagi komukolwiek,Tobie akurat nie wychodzi.

Oj tropiczku tropiczku.... Do czego angielski mi sie moze przydac w Norwegii? Jedynie do tego , aby byc nauczycielem, a to mi sie juz znudziło. Owszem, pracuje fizycznie, prócz tego pracuje tez umysłowo, jako sekretarka w firmie architektonicznej, ale ta praca przy biurku mniej mi sie podoba. Dodatkowo pracuje jako tłumacz, oczywiscie nie przysięgły, bo nie mam pieczątki.
Pozdrawiam cie ciepło i tylko tak na koniec zaznacze, ze ja tu nie przyjechałam do pracy, ja tu zostałąm z dnia na dzien bez mieszkania, bez pieniedzy i bez pracy, ale za to z 2 dzieci i dzieki temu ze jestem taka, jaka jestem , osiągnełam to co teraz mam, ty bys sobie nie poradził.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton napisał:
A ty kumasz ze "fól kaśka" jest napisane celowo?? Nastepny inteligentny.... masakra

Ja się tutaj przewrócę, ile Ty się musisz natłumaczyć Hilton ,że też tak Ci się chce ??? podziwiam i pękam ze śmiechu, a wydawało by się ,że taki poważny temat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
giovi2 napisał:

Oj tropiczku tropiczku.... Do czego angielski mi sie moze przydac w Norwegii? Jedynie do tego , aby byc nauczycielem, a to mi sie juz znudziło. Owszem, pracuje fizycznie, prócz tego pracuje tez umysłowo, jako sekretarka w firmie architektonicznej, ale ta praca przy biurku mniej mi sie podoba. Dodatkowo pracuje jako tłumacz, oczywiscie nie przysięgły, bo nie mam pieczątki.
Pozdrawiam cie ciepło i tylko tak na koniec zaznacze, ze ja tu nie przyjechałam do pracy, ja tu zostałąm z dnia na dzien bez mieszkania, bez pieniedzy i bez pracy, ale za to z 2 dzieci i dzieki temu ze jestem taka, jaka jestem , osiągnełam to co teraz mam, ty bys sobie nie poradził.

A nie potrzebujecie tam niedoszlego architekta???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok