Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Grazyna123 (3959 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
tropik napisał:
No i widzisz ULVz czym masz do czynienia a potem sie czlowiek dziwi ze dochodzi do tragedii.

BIZI CZY TY CZASEM NIE MASZ NA IMIE BOGDAN?
jak sie dodzwonie jutro do kumpla to bede mial nawet twoj telefonik.zadzwonie.

hahaha..kolejny poszukiwacz , chlopie, rozwalasz mnie na lopatki hahahaha, dzwon

Bogdan Z. w skrocie B.Z. heheh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
a Ta co,sie przebudzila?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
no widzisz Bodzio ja juz wczoraj cos kumalem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
BiZi napisał:gabriel napisał:z indywidualnym identyfikatorem ze zdjęciem włącznie......za ktory kaza sobie slono placic a wkoncu to ich wymysl wiec powinnno byc za free
TO , ILE TAKI NAKAZ POSIADANIA TEGO IDENTYFIKATORA KOSZTUJE , TO SPRAWA UBOCZNA ...
I tak koszty te idą ... w koszty utrzymania firmy .
Tu u mnie , jak pracownik wchodzi na teren budowy a nie ma tego identyfikatora to nie jest wpuszczany i tyle .
Mało tego taka firma w ogóle nie może brać udziału samodzielnie w przetargach...
No chyba ,że klepie jakieś drobne lewizny... 12metrów nad ziemią bez podstawowych zabezpieczeń pracownika...
Osobiście gdybym szukał teraz pracy...to w żadnym przypadku nie przyjął bym się do firmy w której niema tych identyfikatorów...
Bo to już chyba od tamtego roku jest nawet NIELEGALNE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
dobranoc....tropik, ide spac bo musze miec jutro sily na wyzyskiwanie rodakow, machanie batem.....kopanie w tylki itd.
i krzyczenie "JOBBA, JOBBA !!!"

pozdrawiam hahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
gabriel napisał:
BiZi napisał:gabriel napisał:z indywidualnym identyfikatorem ze zdjęciem włącznie......za ktory kaza sobie slono placic a wkoncu to ich wymysl wiec powinnno byc za free
TO , ILE TAKI NAKAZ POSIADANIA TEGO IDENTYFIKATORA KOSZTUJE , TO SPRAWA UBOCZNA ...
I tak koszty te idą ... w koszty utrzymania firmy .
Tu u mnie , jak pracownik wchodzi na teren budowy a nie ma tego identyfikatora to nie jest wpuszczany i tyle .
Mało tego taka firma w ogóle nie może brać udziału samodzielnie w przetargach...
No chyba ,że klepie jakieś drobne lewizny... 12metrów nad ziemią bez podstawowych zabezpieczeń pracownika...
Osobiście gdybym szukał teraz pracy...to w żadnym przypadku nie przyjął bym się do firmy w której niema tych identyfikatorów...
Bo to już chyba od tamtego roku jest nawet NIELEGALNE...

posiadanie identyfikatora jest obowiazkowe, musisz go miec. Ale jezeli np. wykonujesz prace dla klientow indywidualnych badz na malych placach budowy nie musisz go miec widocznego, jezeli pracujesz na duzych budowach musisz miec w widocznym miejscu.

a kwota nie jest jakas straszna cos ok 80 kr z mva
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
tropik napisał:
a Ta co,sie przebudzila?

Jeszcze sie nie położyła,więc nie musiała się budzic,i nie Ta,bo koleżanką Twoją nie jestem i byc nie zamierzam.Trochę szacunku w swoim prostactwie ,jeśli już piszesz publicznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
BIZI , dobra powiedz mi jeszcze tylko jedno czy jacys byli twoi pracownicy pracuja w Bergen
w firmie Bergen Personal jesli odpowiedz jest tak, to ci powiem jedno ode mnie masz spokoj nie wypowiadam sie na twoj temat ale wiem jedno ze masz wiecej wrogow niz skrzyzowan w Bergen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
tropik napisał:
BIZI , dobra powiedz mi jeszcze tylko jedno czy jacys byli twoi pracownicy pracuja w Bergen
w firmie*********l jesli odpowiedz jest tak, to ci powiem jedno ode mnie masz spokoj nie wypowiadam sie na twoj temat ale wiem jedno ze masz wiecej wrogow niz skrzyzowan w Bergen.

nie, nie dzialam w bergen...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
giovi sama jestes prostaczka czy ja cos do ciebie pisalem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok