Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

witam - Norwegia

Czytali temat:
(760 niezalogowanych)
19 Postów
magdalena szymczak
(sweet2858)
Wiking
Jestem tu nowa w sierpniu wyjeżdżam razem z dziecmi na stałe do norwegi.Maż pracuje tam dwa lata pomuszcie w znalezieniu mieszkania w stawanger.Najlepiej jakby to były linki z adresami z góry dzięki pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
jest tu gdzieś taki temat KRIST.... WŁAŚCICIEL MIESZKAŃ (coś podobnego). poczytaj i znajdż KALBE ona jest ze stawanger albo KAMI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
No, KRIST.... ma wolne miejsca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
magdalena szymczak
(sweet2858)
Wiking
JESZCZE MIESZKAM W POLSCE JADE W SIERPNIU NAJLEPIEJ JAKBY TO BYŁO W POBLIŻU SZKOŁY PROSZĘ!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
magdalena szymczak
(sweet2858)
Wiking
A JAKAŚ STRONKA GDZIE MOGĘ SPRAWDZIĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
popatrz tutaj tradycyjnie www.finn.no/finn/realestate/lettings/browse2?areaId=20196

a tak na marginesie skoro maz tutaj pracuje od dwoch lat to nie mogl sie rozejrzec za mieszkaniem?? do sierpnia jeszcze czas wiec moze cos sie znajdzie...a to ze jak najblizej szkoly to nie ma znaczenia wg mnie... zalezy gdzei bedzie szlo dziecko do tej szkoly
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
popatrz tutaj tradycyjnie www.finn.no/finn/realestate/lettings/browse2?areaId=20196

a tak na marginesie skoro maz tutaj pracuje od dwoch lat to nie mogl sie rozejrzec za mieszkaniem?? do sierpnia jeszcze czas wiec moze cos sie znajdzie...a to ze jak najblizej szkoly to nie ma znaczenia wg mnie... zalezy gdzei bedzie szlo dziecko do tej szkoly

i tu sie zgadzam z magdalena to zalezy w jakiej miejscowosci bedziecie mieszkac bo stavanger jest duze prawie jak trojmiasto ciagnie sie od mortavika az do soli albo i dalej
dla przykładu ja mieszkam na peryferiach a magda w centrum i mamy do siebie jakies 1,5 h drogi najlepiej szukaj w okolicy pracy meza by nie musiał sie telepac przez 2 godz do pracy szkoł jest dosc duzo wiec jakas tez sie znajdzie w okolicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
magdalena szymczak
(sweet2858)
Wiking
Mieszkanie morzna powiedzieć jest znalezione tylko jakieś problemy są z lokatorem.więc szukam czegoś jakby miało niewypalić.A tak na marginesie to mieszkanie jest gdzieś w Tasta niemam pojęcia gdzie to jest!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tasta to nie tak daleko od centrum. Jako centrum zawsze uznaje malutkie jeziorko kolo hotelu Raddison Jak macie auto to nie ma problemu. Chociaz autobusem to tez kilka minutek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
magdalena szymczak
(sweet2858)
Wiking
Tak zwana kałuża...z fontanną na środku. No jest świetna spacerowałam tam z rodzinką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok