Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Sprawdz kiedy masz przeglad EU-kontroll - Norwegia

312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
Link do strony gdzie mozemy sprawdzic do kiedy musimy zrobic przeglad naszego norweskiego samochodu
Wpisujemy numer rejestracyjny auta i voila..
svvgw.vegvesen.no/http://timeplan.vegves...ttime/tidspunkt.aspx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Można też sms numer 2282, treść wiadomości: reg.numer rejestracyjny i wysyłamy
Przykład: reg.EU12345
Inny sposób to ostatnia cyfra na tablicy rejestracyjnej

Sluttsiffer 1 til 6 = januar til juni.
7 = november.
8 = august.
9 = september
0 = oktober.
W lipcu i grudniu nie ma przeglądów.
Przykład: EU12345, ostatnia cyfra 5 czyli przegląd musi być zrobiony do końca maja.
Na zrobienie przeglądu są cztery miesiące, ostateczny termin dla kontroli w danym miesiącu to ostatni dzień tego miesiąca.

Jeżeli EU-kontroll mamy w maju, ale z jakichś przyczyn zrobiliśmy przegląd w grudniu to następny przegląd mamy w maju.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
lol czasem nie mogę uwierzyc ze sa ludzie którzy kupuja auto i nie wiedza do kiedy maja przeglad
Chyba ze ten watek jest załozony w bardziej społecznym celu by np: sprawdzić sąsiada...
wiec idac tym tokiem rozumowania jesli obok waszej skody stoi zaprkowany bmwx6 badz jakies porsche zawsze mozna wejsc na stronke motorvogn i dla pocieszeniai spradzic ile jeszcze kredytu zostało włascicielowi do spłacenia
a i zapomiałam wspomiec ze rowniez w necie jest stronka skatt gdzie mozna spradzic czy ten ow własciciel owego auta zarobił na nie legalnie, lustrujac jego roczne(legalne)zarobki idac dalej tym tokiem rozumowania wspisujemy dane osobnika na stronke1881.no i mamy jego adres łacznie z nr telfonu (co mądrzejsi inaczej juz wiedza jak to wykozystac):/ :/
Czyz to nie wspaniały kraj !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
312 Posty
M D
(Mikael)
Stały Bywalec
czasem nie mogę uwierzyc ze sa ludzie którzy kupuja auto i nie wiedza do kiedy maja przeglad
prawda jest taka ze wiele osob nie wie albo zapomina..ot chocby ja
wspisujemy dane osobnika na stronke1881.no i mamy jego adres łacznie z nr telfonu
na szczescie wcale nie musimy "zaistniec" na tej stronce..wystarczy zastrzec sobie numer telefonu bo wszystkie te dane na 1881 czy gule sider pochodza od firm telekomunikacyjnych
Nie zmienia to faktu ze jak ktos sprytny to rzeczywiscie moze sie wiele dowiedziec o sasiedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Mikael napisał:
czasem nie mogę uwierzyc ze sa ludzie którzy kupuja auto i nie wiedza do kiedy maja przeglad
prawda jest taka ze wiele osob nie wie albo zapomina..ot chocby ja
wspisujemy dane osobnika na stronke1881.no i mamy jego adres łacznie z nr telfonu
na szczescie wcale nie musimy "zaistniec" na tej stronce..wystarczy zastrzec sobie numer telefonu bo wszystkie te dane na 1881 czy gule sider pochodza od firm telekomunikacyjnych
Nie zmienia to faktu ze jak ktos sprytny to rzeczywiscie moze sie wiele dowiedziec o sasiedzie

ja 4 miesiace wczesniej dostałam list ktory mi przypominiał o tym ze konczy mi sie przeglad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok