Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PROBLEM Z TELE2 - Norwegia

Czytali temat:
halina manka Eliza K damian wójcik Kamil Rykowski Mateusz Grochocki Agnieszka Kajka Stanislaw Lisowski TomekEZD (1009 niezalogowanych)
3 Posty
Wiking
WITAM CZY KTOS MOZE MI POMOC PRZYCHODZA MI RACHUNKI DO ZAPLATY OD 2012 ROKU AZ DO DZIS RACHUNEK ZOSTAL SPRZEDANY FIRMIE WINDYKACYJNEJ..STAN OBECNY DO ZAPLATY 28TYS KORON NIGDY NIEUZYWALEM KART Z TELE2 MALO TEGO DZIS WROCILEM DO NORWEGII BO OD 2012 WYJECHALEM DO POLSKI W MIEEDZY CZASIE BYLEM W ANGLII A TU CALY CZAS ROSLY MI PIENIADZE DO ZAPLATY ZA DWIE KARTY TELEFONICZNE TELE2 KTORYCH NIE MAM NIE MIALEM .. CO MAM Z TYM ZROBIC .. POMOCY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
MOZE WIECIE JAK SIE Z NIMI SKONTAKTOWAC Z TELE 2 W NORWEGII
JEST Z TYM NIESTETY OGROMY PROBLEM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Kiedys tez mialam Tele2, staly numer. Po przeprowadzce, zmianie opreratora i zmianie numeru, rachunki przychodzily do mnie jeszcze przez rok. Tele2 dalo moj stary numer nowemu uzytkownikowi, rachunki przysylali jednak zawsze mi. Rok z nimi walczylam.
Tele2 - nigdy wiecej, chociazby byli najtansi na rynku.

Wiec walcz z nimi i sie nie dawaj.
Skontaktoeac sie z nimi mozesz przez strone:
www.tele2.no
(Kontakt oss, troche nizej na stronie)

Na listy z firmy winykacyjnej nalezy zawsze odpowiadac, czyli oposac im sytuacje z żądaniem udokumentowania podstawy rachunkow. Jezeli nie odpowiadasz, to znaczy, ze jestes winny.

W razie problemow mozesz sie zawsze skontaktowac z :
www.forbrukerradet.no/
Jest to oganizacja praw konsumenta, super efektywna.
klagenemnda.inkasso.no/pdf/klageskjema02-09-2003.pdf
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
dzieki wielkie Eliza :* pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok