Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przedszkole-pomocy? - Norwegia

Czytali temat:
sM M Kasia K Mi Mi (3427 niezalogowanych)
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Witajcie!! Mam nadzieję,że znajdzie sie tutaj ktos kto pomoże mi znaleźć przedszkole w okolicach Skjeberg, Sarpsborg, Fredrikstad? Jeśli posiadacie jakiekolwiek informacje na temat adresu i formalności będe bardzo wdzięczna za info. A może czyjeś dzieciatko uczęszcza do przedszkola w którymś z tych miast. Byloby wspaniale gdyby moje chłopaczki znalazły kumpla czy kumpelke do podboju norweskiego przedszkola)) heheh. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(^marta^)
Wiking
sarpsborg.ist-asp.com/sarpsborgpub/publi...90-5B55-ECEC87D8EB19
ta sa przedszola w Twojej komunie
a dzieci zapisuje sie przez internet
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
** mancik **
(mancik)
Początkujący
Hej
Ja szukalam przedszkole przez internet,i osobiscie tez chodzilam do Kommune.Bardzo chcialam zeby moj maluch poszedl do przedszkola gdzie jest polska asystentka.Udalo sie takie znalezc,mam 5 min do niego spacerkiem z domu.Mena mieszkam w Sarpsborgu,jezeli masz jakies pytania chetnie odpowiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Wiking
witaj.ja zapisałam córeczkę do przedszkola na storgata 29 w sarpsborgu, jest tam polska asystentka i kilka polskich dzieci.przedszkole jest blisko centrum w sarpsborgu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Mena Ż
(Mena)
Nowicjusz
Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje za odpowiedzi. Kochane jestescie Pozdrawiam serdecznie
PS. Mancik- mieszkamy niedaleko może na jakąś kawuśkę się kiedyś umówimy, zapraszam serdecznie.Mam jeszcze kilka pytanek, odezwę sie na pryw/. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
** mancik **
(mancik)
Początkujący
Mena-chyba nawet wiem gdzie mieszkasz poznaje po aucie
Odezwij sie na gg jest w profilu moim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Mój szkrab także chodzi do przedszkola w Sarpsborgu - Lannde. Pzdrawiam Mancika No i dołączyłam do Was
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów

(Renatka)
Nowicjusz
Szukam pomocy w znalezieniu przedszkola, szkoły, nie wiem bo moja córka ma 6 lat. interesuje mnie przedszkole w Bergen, proszę o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
CZEść.TWOJA CóRKA MAJąC JUż 6 LAT MUSI Iść DO SZKOŁY.NAJLEPIEJ IDź DO SWOJEJ KOMMUNY,POWIEDZ POD JAKIM ADRESEM MIESZKASZ A ONI CI POWIEDZA GDZIE JEST SZKOŁA W TWOJEJ OKOLICY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
** mancik **
(mancik)
Początkujący
Beania dzieki za pozdrowienia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok