Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2683 niezalogowanych)
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
patim napisał:
widzisz Gabriel trza bylo isc na asystenta albo sprzataczke do przedszkola komunalnego a
Faktycznie karygodny błąd ...!
zwłaszcza iż mam podstawy ...
Podstawowe Wykształcenie Pedagogiczne , oraz doświadczenie jakieś tam , jako Instruktor Młodszoharcerski lub coś na podobną nutę .
---
Oj Ja niecnota ...
Totalne zapyziałe popychadło
na Własne Życzenie

ty sie nadajesz co najwyżej do pchania karuzeli, a nie do uczenia kogokolwiek, czegokolwiek ewentualnie jako przykład nieudacznika..

Jak chodziłem do szkoły średniej to był tam jeden nauczyciel co uczył przedmiotów takich jak rachunkowość/podstawy ekonomi, a sam brał pożyczki w providencie, żona w dodatku uczyła matematyki.
Myślisz że ktokolwiek przejmował się tym czego on usiłował nauczyć, uczniowie a nawet inni nauczyciele jaja sobie z niego robili...
Zero autorytetu....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Joseph napisał:Myślisz że ktokolwiek przejmował się tym czego on usiłował nauczyć, uczniowie a nawet inni nauczyciele jaja sobie z niego robili...
Zero autorytetu....

Wielki błąd w tym stwierdzeniu ...
Z psychologi nauki bowiem wynika iż Nikt Nikogo , Nie jest w stanie niczego Nauczyć , o ile sam Uczeń tego nie chce .
---
Ten nauczyciel i jego żona kładli LACHĘ na was wszystkich i tyle .
---
ONI robili swoje ...
Przychodzili codziennie do pracy i wykonywali zadanie , dokładnie takie jak murarz na budowie .
---
Zapamiętaj jedno .
NAUCZYCIEL KTÓRY PRZEJMUJE SIĘ ROLĄ PEDAGOGA , trafia prędzej czy później do psychiatryka !
Ma zdarte struny głosowe i mało kiedy dożywa emerytury nawet tej Nauczycielskiej ...
I ODWROTNIE ...
---
Podobnie jest z Klechami ... i każdym tym , który traktuje swoją pracę , jako coś nadrzędnego .
---
Ja Moim uczniom mówiłem zawsze , prawdę .
Każdy z Nas ma pracę i zarobek ...
- Ja uczę i dostaję wypłatę ...
- Ty się uczysz/ praca/ i dostajesz stopnie / wypłata / .
Mnie wisi kto i jak się nauczy i jaką dostanie zapłatę .
JA MARTWIĘ SIĘ TYLKO O JEDNO ... by samemu wykonać porządnie przydzielone zadanie , ponieważ od tego mam uzależnione inne dodatki do podstawy wynagrodzenia , i tyle .
---
Z Mojej grupy , tylko jeden był tak mundry jak ty teraz pajacujesz . jak skończył 18 lat wylądował w więzieniu i tyle nawojował swoimi mundrościami ...

---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Gabriel napisał:
Joseph napisał:Myślisz że ktokolwiek przejmował się tym czego on usiłował nauczyć, uczniowie a nawet inni nauczyciele jaja sobie z niego robili...
Zero autorytetu....

Wielki błąd w tym stwierdzeniu ...
Z psychologi nauki bowiem wynika iż Nikt Nikogo , Nie jest w stanie niczego Nauczyć , o ile sam Uczeń tego nie chce .
---
Ten nauczyciel i jego żona kładli LACHĘ na was wszystkich i tyle .
---
ONI robili swoje ...
Przychodzili codziennie do pracy i wykonywali zadanie , dokładnie takie jak murarz na budowie .
---
Zapamiętaj jedno .
NAUCZYCIEL KTÓRY PRZEJMUJE SIĘ ROLĄ PEDAGOGA , trafia prędzej czy później do psychiatryka !
Ma zdarte struny głosowe i mało kiedy dożywa emerytury nawet tej Nauczycielskiej ...
I ODWROTNIE ...

JA MARTWIĘ SIĘ TYLKO O JEDNO ... by samemu wykonać porządnie przydzielone zadanie , ponieważ od tego mam uzależnione inne dodatki do podstawy wynagrodzenia , i tyle .
---
Z Mojej grupy , tylko jeden był tak mundry jak ty teraz pajacujesz . jak skończył 18 lat wylądował w więzieniu i tyle nawojował swoimi mundrościami ...

---

znowu wydumane pierdzenie nie na temat... Weź zamiast pisać o psychologii to lepiej przejdź sie do psychiatryka...

jak ktoś może czegoś uczyć, a sam w tej dziedzinie zachowuje się jak ostatni debil, kto będzie uważał takie człowieka i jego teorie za wiarygodne ?

Tys jest debil do kwadratu jak nie potrafisz pojąc tak prostej informacji, chodziło o autorytet pacanie.

"Ja Moim uczniom mówiłem zawsze , prawdę .
Każdy z Nas ma pracę i zarobek ...
- Ja uczę i dostaję wypłatę ...
- Ty się uczysz/ praca/ i dostajesz stopnie / wypłata / .
"

bzdury gadasz bo nauczyciel to ma płacone za to że jest nie ważne jak naucza czy naucza...
Druga bzdura, nikt nie uczy się dla stopni tylko dla samego siebie, a zapłatę to sam sobie wypracuje jak wiedzę zdobytą wykorzysta w przyszłości.

"Z Mojej grupy , tylko jeden był tak mundry jak ty teraz pajacujesz . jak skończył 18 lat wylądował w więzieniu i tyle nawojował swoimi mundrościami ... "

no rozjebało mnie to na łopatki..... wydrukuje i powieszę sobie nad łóżkiem.
"Prorocze" wieści sfrustrowanego bezrobotnego dziada, który mieszka w schronisku dla kotów...

Jak będziesz maił tak z tysiąc plusów, które sobie sam dodasz z innych kont, to może zmienię zdanie i będę uważał ciebie za autorytet... ta jasneee

P.S.Mam trochę więcej niż 18 lat, nigdy w więzieniu nie byłem "mondralo" ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Polscy uczniowie wśród najlepszych na świecie
Badania PISA (Program Międzynarodowej Oceny Umiejętności Uczniów) prowadzone przez OECD, sprawdzające kompetencje 15-latków w 63 krajach świata wskazują na wyraźny postęp, jaki dokonał się w ciągu 12 lat. Jeszcze w 2000 roku, polscy uczniowie osiągali wyniki poniżej średniej krajów OECD, zajmując we wszystkich kategoriach miejsca w trzeciej dziesiątce. Z badań przeprowadzonych w 2012 roku wynika, że obecnie należą do ścisłej europejskiej czołówki.

Testy mierzą kompetencje 15-latków w trzech kategoriach: matematyka, nauki przyrodnicze i czytanie ze zrozumieniem. Wykraczają poza testowanie prostych umiejętności i sprawdzają, jak uczniowie potrafią zastosować je do
rozwiązywania konkretnych problemów.

wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Polsc...c.html?ticaid=112386
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no i czyja instytucja jest bardziej wiarygodna ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok