witam czy ktoś może się orientuje jaką można mieć przerwę w pracy w Norwegii aby nie stracić zasiłku. mam wypłacany zasiłek i boje się żebym nie musiał go zwracać proszę o pomoc
tom119 napisał: witam czy ktoś może się orientuje jaką można mieć przerwę w pracy w Norwegii aby nie stracić zasiłku. mam wypłacany zasiłek i boje się żebym nie musiał go zwracać proszę o pomoc chętnie bym pomógł ale ja jestem z innej planety
człowieku weź napisz o co sie przypierdalasz
tom119 napisał: koniec kontraktu w jednej firmie 2 mieś.przerwy praca kontraktowa w drugiej firmie przerwa od grudnia oczywiście każda praca w norwegiijak składałeś zasiłek to dostałeś dokumenty na których było napisane że o wszelkich zmianach masz obowiązek informować Nav zwrócisz im wszystko moze nawet z procentem dlaczego nie pomyślałeś o tym wcześniej? p.s. jesteś na zasiłku? pisz jaśniej to moze ktoś ci odpowie
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.