Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czy mogę stracić zasiłek na dzieci - Norwegia

Czytali temat:
(450 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
witam czy ktoś może się orientuje jaką można mieć przerwę w pracy w Norwegii aby nie stracić zasiłku. mam wypłacany zasiłek i boje się żebym nie musiał go zwracać proszę o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
704 Posty
MultiNOR Konsultant
(MultiNOR)
Wyjadacz
Wszelkie informacje na temat zasiłku dla bezrobotnych w Norwegii znajdziesz tutaj:

www.mojanorwegia.pl/zasilek-dla-bezrobotnych/
Zgłoś wpis
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
tom119 napisał:
witam czy ktoś może się orientuje jaką można mieć przerwę w pracy w Norwegii aby nie stracić zasiłku. mam wypłacany zasiłek i boje się żebym nie musiał go zwracać proszę o pomoc chętnie bym pomógł ale ja jestem z innej planety
człowieku weź napisz o co sie przypierdalasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
można mieć przerwę w pracy w Norwegii aby nie stracić zasiłku
jaka przerwe ?
urlop?
bezrobocie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
koniec kontraktu w jednej firmie 2 mieś.przerwy praca kontraktowa w drugiej firmie przerwa od grudnia oczywiście każda praca w norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
tom119 napisał:
koniec kontraktu w jednej firmie 2 mieś.przerwy praca kontraktowa w drugiej firmie przerwa od grudnia oczywiście każda praca w norwegiijak składałeś zasiłek to dostałeś dokumenty na których było napisane że o wszelkich zmianach masz obowiązek informować Nav zwrócisz im wszystko moze nawet z procentem dlaczego nie pomyślałeś o tym wcześniej? p.s. jesteś na zasiłku? pisz jaśniej to moze ktoś ci odpowie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Pozbadz sie dzieci,nie bedziesz mial problemu!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
siedzisz 11 miesiecy bez pracy i bez zasilku ?
to juz powinni cie w kwietniu deportowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok