Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Czesława Cieślawska marian marianski Stanislaw Jaskulski Fabian . migella ona Piotr1987 Patryk D. artur.kedzior Larysa Kaliuta Advokatfullmektig trustedcar BIL M AS Jolanta Bartkiewicz Kamil1231506 (3988 niezalogowanych)
2 Posty
Wojtek Aleksander
(woytas1980)
Wiking
Dopiero teraz zobaczylem duskusje. Dobrego norweskiego prawnika niestety nie znam, bo w mojej sprawie zależalo mi przede wszytskim na dobrej komunikacji, dlatego akurat szukałem polskiego. Ta kancelaria w Larviku była właśnie o tyle dobra, że bez problemu przedstawiłem i załatwiłem swoją sprawę, bez niedomówień, nieporozumień, stresu wiekszego, niż powinien być. W sparwę angażowała sie cała kancelaria, a więc i Norwegowie, a nie tylko polska prawniczka, więc bylo to dla mnie rozwiazanie idealne. A co do p. Justyny (którą pozdrawiam, jeśli uda się jej kiedyś dotrzeć do tej dykusji), to mogę powiedzieć tylko same dobre słowa - profesjonalnie przeprowadziła moją sprawę. Powodzenia w Twojej sprawie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Robert En
(aries)
Początkujący
Polecam norweskiego adwokata z Oslo prowadzi moje sprawy od roku ma 23 lata doświadczenia w prawie pracy. Jeśli jesteś zainteresowana podam namiary na maila.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok