Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

agencja nieruchomosci - Norwegia

14 Posty

(kaska22)
Wiking
witam. czy ktos z was wynajmowal moze mieszkanie za posrednictwem agencji?? jak to dziala? znalazlam oferte na finn.no posredniczy agencja, chca jednak aby najpierw przeslac im pieniadze na konto jesli mieszkanie nam sie spodoba przesla je do wlasciciela a jesli nie oddadza nam spowrotem. nie wiem czy tak powinno byc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Najpierw, to sie oglada mieszkanie, a jesli sie podoba i wlasciciel (agencja) nas akceptuje, to sie spisuje umowe i wplaca pieniadze (czynsz, depozyt).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kaska22 napisał:
witam. czy ktos z was wynajmowal moze mieszkanie za posrednictwem agencji?? jak to dziala? znalazlam oferte na finn.no posredniczy agencja, chca jednak aby najpierw przeslac im pieniadze na konto jesli mieszkanie nam sie spodoba przesla je do wlasciciela a jesli nie oddadza nam spowrotem. nie wiem czy tak powinno byc.prześlij mi a ja przesle agencji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
No widzisz Anders. Jednak potrafisz grzecznie i na temat się wypowiedzieć Wystarczy cię trochę poniżyć, ośmieszyć i już wracasz na normalne tory Już ja cię wychowam, wyprowadzę na ludzi Jeszcze posypią się dla ciebie oklaski, tylko musisz być grzeczny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
kissmydick napisał:
No widzisz Anders. Jednak potrafisz grzecznie i na temat się wypowiedzieć Wystarczy cię trochę poniżyć, ośmieszyć i już wracasz na normalne tory Już ja cię wychowam, wyprowadzę na ludzi Jeszcze posypią się dla ciebie oklaski, tylko musisz być grzecznymatka z ojcem wiedzą że jesteś gejem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
88 Postów
Przyczłap Bulbulatora
(kissmydick)
Początkujący
Moi ojcowie nie wiedzą ale pewnie by to zaakceptowali. Matki nie mam, bo mnie holendrzy adoptowali Świński ryju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(kaska22)
Wiking
beznadziejna sprawa...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
pedał napisał:Moi ojcowie nie wiedzą ale pewnie by to zaakceptowali. Matki nie mam, bo mnie holendrzy adoptowali Świński ryju kaska22 napisał:
beznadziejna sprawa...musiał mieć bardzo bolesne dzieciństwo, ojcowie musieli być bardzo surowi i teraz sie to odbija
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kaska22 napisał:
beznadziejna sprawa...
Tak jak Napisała LindaMalinda ...
NIE INACZEJ ...!!! .
---
Jeżeli jesteś jeszcze w Polsce , to Pośrednik powinien przesłać na pocztę , pełną umowę Najmu , tak po norwesku jak i angielsku .
Powinien również podać pełną nazwę swojej Firmy i numer rejestracyjny w norweskim systemie gospodarczym .
Powinien podać adres i numer telefonu do weryfikacji ...
---
W Norge nie ma ochrony danych Firm ... /tylko nielegalne firmy chronią swoje adresy i telefony / .
---
Dopiero po akceptacji danej umowy przez strony , firma może zażądać tylko i wyłącznie , legalnej RĘKOJMI - w formie % zaliczki , Nigdy całości i podać konto Depozytowe ... / wtedy sprawdza się Bank czy jest w Norge / ...!!!
---
Dopiero już na miejscu w Norge , / O ILE JESTEŚ W POLSCE / następuje pełna wpłata depozytu i czynszu , oczywiście Musisz Mieć najpierw Klucze do Obiektu i sprawdzić stan Faktyczny ze spisaniem protokołu odbiorczego ...
---
Inaczej Moim zdaniem to jest tępe oszustwo na cieniutkich nóżkach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok