Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wyjazd do Polski - trasa Oslo/Larvik -> Wrocław - Norwegia

Czytali temat:
(345 niezalogowanych)
3 Posty
Piotr Szala
(szalap)
Wiking
Witam,
najprawdopodobniej 30.08 (sierpnia) wyjeżdżam do Polski (w zależności o bagażu) mam 2 miejsca wolne. Oferuję przejazd z Oslo do Wrocławia i innych miejscowości po drodze jak i tych bardziej oddalonych np. na północ. Oczywiście wszystko do dogadania, dlatego też chętnych proszę o kontakt . Cena z uwzględnieniem już wszystkich opcji, czyli promu oraz benzyny to 600 NOK.
Prom wypływa o 8:00, dlatego z Oslo muszę wyjechać ok. godziny 5 rano.

Edit: Jeżeli jednak komuś by lepiej pasowało, to wyjazd można bezproblemowo przesunąć na sobotę, czyli 31.08. Dzwoncie albo piszczie .

Piotrek: +47 47 71 27 66, email: szalap@gmail.com

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
szalap napisał:
Witam,
najprawdopodobniej 30.08 (sierpnia) wyjeżdżam do Polski (w zależności o bagażu) mam 2 miejsca wolne. Oferuję przejazd z Oslo do Wrocławia i innych miejscowości po drodze jak i tych bardziej oddalonych np. na północ. Oczywiście wszystko do dogadania, dlatego też chętnych proszę o kontakt . Cena z uwzględnieniem już wszystkich opcji, czyli promu oraz benzyny to 600 NOK.
Prom wypływa o 8:00, dlatego z Oslo muszę wyjechać ok. godziny 5 rano.

Napisałem, że najprawdopodobniej, a to dlatego, że jeszcze muszę przełożyć wypłynięcie na 30.08, oryginalnie mam 12.08, więc jeżeli się nie uda to wyjadę właśnie wtedy. Niestety kundeservice już dzisiaj zamknięty, więc dowiedzieć będę się mógł dopiero rano.

Piotrek: +47 47 71 27 66, email: szalap@gmail.com

Pozdrawiam.

dzien pózniej czyli 31.08 zabiore zupełnie za darmo > Drmn-Lvk-Wwa 3 osoby!
prosze kupic tylko bilet na prom dla sibie(pieszy)
Czas podrózy do Wwy to około 10h z Hitrhals : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok