Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
D S krzysztof kowal Michal W LukaszC Ce Tomek35 Jaroslaw S. (2321 niezalogowanych)
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
A niby ci norwedzy tacy milutcy kopa w jaja jednemu i drugiemu i za morde i do sadu macie swoje prawa nawet tu w norge i nikt mi nie powie znam dziewczyne co przez to samo przechodzila i wyszla na prosta bez zadnego wiekszego problemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a po jaką w sumie cholerę wyjeżdżać do biednej zasyfionej Polszy?
przecież mamusie za chlebem
a nie za cudownym Norwegiem z Kraju Nadwiślańskiego uciekały
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
agasand napisał:
Hej.

Znam ten temat od podszewki. Jesli dziecko jest narodowosci norweskiej, a ojciec nie ma odebranych praw rodzicielskich i wyjedziesz z kraju bez zgody ojca to Norwegia moze Cie scigac za porwanie.
Jesli policja byla to napewno jest raport.
Adwokat by ci sie przydal, ale sa tez pewne miejsca gdzie mozesz zaciagnac informacji nie placac.

Jakbys potrzebowala informacji to pisz mi na skrzynke, a ja juz praktycznie jestem po tzw. drugiej stronie tego co Ty przechodzisz teraz. Chociaz zostala mi jeszcze jedna rzecz ale narazie sie z tym nie trzeba spieszyc a ja nie mam na to sily

byle by się nie chwaliła,ze chce dziecko wywieść raczej niech powtarza,ze to cudowny kraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
[quote]a po jaką w sumie cholerę wyjeżdżać do biednej zasyfionej Polszy?
przecież mamusie za chlebem
a nie za cudownym Norwegiem z Kraju Nadwiślańskiego uciekały [/quo

panie janek masz pan plusa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Znam ten temat od podszewki. Jesli dziecko jest narodowosci norweskiej,
z polskim paszportem

wystarczy sie przygotowac do dyskusji a nie dawac zbednych rad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
patim napisał:
z polskim paszportem

dziecko ma norweski paszport
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
patim napisał:
z polskim paszportem

masz rację jełopie
np moje są narodowości amerykańskiej, a mają polskie paszporty
PS
ileż to Polonia amerykańska walczyła z posranym polskim prawem
które stanowiło, nie wiem jak jest teraz, że
dziecko z polskich rodziców automatycznie dostawało polskie obywatelstwo
i ktoś nie chciał, a musiał wyrabiać dziecku polski paszport, bo
bez tego nie chcieli wpuścić do Polszy
chociażby dziecko miało paszport amerykański
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
alexkawa napisał:
EVIL napisał:
agasand napisał:
Hej.

Znam ten temat od podszewki. Jesli dziecko jest narodowosci norweskiej, a ojciec nie ma odebranych praw rodzicielskich i wyjedziesz z kraju bez zgody ojca to Norwegia moze Cie scigac za porwanie.
Jesli policja byla to napewno jest raport.
Adwokat by ci sie przydal, ale sa tez pewne miejsca gdzie mozesz zaciagnac informacji nie placac.

Jakbys potrzebowala informacji to pisz mi na skrzynke, a ja juz praktycznie jestem po tzw. drugiej stronie tego co Ty przechodzisz teraz. Chociaz zostala mi jeszcze jedna rzecz ale narazie sie z tym nie trzeba spieszyc a ja nie mam na to sily

byle by się nie chwaliła,ze chce dziecko wywieść raczej niech powtarza,ze to cudowny kraj

a nie lepiej oskubac zgodnie z prawem zlego Norwega oraz zapewnic dzieciakowi czyste papiery? ile lat mozna sie ukrywac przed zlym Norwegiem? poza tym nie zapominaj o jednym: rozwod zawsze najmocniej bije w dzieciaka [plus wykorzystywanie dzieciaka do rozgrywania sytuacji przeciwko sobie] , wiec jesli przeprowadzi wszystko zgodnie z radami papugi [sa przeciez "podwojni" norwesko-polscy i na opak] ma szanse zgotowac dzieciakowi nieco mniejsze przejscial

nie mówię ,ze nie masz racji ale zależy z jakim delikwentem ma laska do czynienia a znając życie ,będzie się gnojek mścił ,umorzenie sprawy przez policję już działa na jej niekorzyść-teraz zrobi z niej jakąś wariatkę ,panikarę i dzieciaka weżnie nie zważając na żadne dobro dziecka ,założę się ze dziewczyna jest bez grosza ,bo on ją otrzymywał podobnie jak 99% polek w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie mówię ,ze nie masz racji ale zależy z jakim delikwentem ma laska do czynienia a znając życie ,będzie się gnojek mścił ,umorzenie sprawy przez policję już działa na jej niekorzyść-teraz zrobi z niej jakąś wariatkę ,panikarę i dzieciaka weżnie nie zważając na żadne dobro dziecka ,założę się ze dziewczyna jest bez grosza ,bo on ją otrzymywał podobnie jak 99% polek w NO
i pewnie ma uklady albo tatusia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Dzieci z ojcem pedofilem?

- W trakcie badania Nora narysowała sytuację przedstawiającą kontakt oralny ze sprawcą - mówi Bohdan Bielski, psycholog, który badał dziecko. Matka Nory twierdzi, że to ojciec molestował dziewczynkę. Norweg Egil T. nie przyznaje się do winy. Co więcej, to właśnie jemu norweski sąd przyznał opiekę nad dziećmi. Pani Jolanta może widywać 10-letnią Norę i 5-letniego Dawida zaledwie raz w miesiącu!

www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__O...em,865291/index.html

Polsko-norweska wojna o dzieci

Norweg Egil T. ma w Polsce postawione zarzuty molestowania córki. Prokuratura wydała za nim list gończy. Tymczasem sąd w Norwegii przyznał mu wyłączne prawo opieki nad dziećmi. Ich matka - Jolanta Sędrowska jest zrozpaczona. Norę i Dawida może widywać tylko raz w miesiącu, a od przyszłego roku zaledwie raz na trzy miesiące.

www.interwencja.polsat.pl/Interwencja__O...ci,888261/index.html
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok