Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
J. W. (1724 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
strona UDI jest skomplikowana
i do tego po angielsku

Skomplikowana ?
Jak krowie na miedzy, krok po kroku, prostym slownictwem objasnione(w wielu jezykach, takze spora czesc informacji po polsku). Jesli ktos nie jest w stanie przejsc tak prostej rejestracji, to znaczy, ze nie zna nawet podstaw angielskiego i na dodatek nie potrafi poslugiwac sie slownikiem.
Jak zamierza sobie poradzic za granicami Polski ? Pozniej lament, bo "pewnej Polsce NAV odmowil sponsorowania kursu norweskiego", a powinno sie jej nalezec przeciez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
z patimem to można o polityce
i Maryni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a to znajomosc angielskiego jest obowiazkowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Absolutnie nie - tak nawet uwaza wiekszosc mlodych Polakow. Problem pojawia w momencie, kiedy zachodzi potrzeba wychylenia nosa ze swojej wioski. Tak jak w powyzszym przypadku
Trzeba zebrac o pomoc w prostych, zupelnie nieskomplikowanych sprawach. I wtedy nie wiadomo, czy jest to bardziej smieszne, czy zalosne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
S P
(sab1)
Wiking
Dzieki wielkie za odpowiedzi .Mam jeszcze jedno pytanie
czy te wszystkie madralinskie,co tak swietnie krytykuja innych byli tak zaradni odrazu po przekroczeniu granicy, czy troche potrzebowali czasu.Wydaje mi sie ,ze przeginacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
To brak sexy siada im już na czachę!!!!

Jest takie powiedzenie,.... "Nie pamięta Wól jak cielęciem był"
...ot to polaki....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
sab1 napisał:
Dzieki wielkie za odpowiedzi .Mam jeszcze jedno pytanie
czy te wszystkie madralinskie,co tak swietnie krytykuja innych byli tak zaradni odrazu po przekroczeniu granicy, czy troche potrzebowali czasu.Wydaje mi sie ,ze przeginacie.

Za wszystkich sie nie wypowiem, moge tylko za siebie. Nawet przed przekroczeniam granicy radzilam sobie w tak banalnych sprawach Mam nadzieje, ze Twoja ciekawosc zostala choc w malym stopniu zaspokojona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
S P
(sab1)
Wiking
Moja ciekawosc jest nieograniczona .Zycie wiele mnie nauczylo ,poznalam wielu takich madrali ,tylko dosc nisko upadli.Zycze powodzenia,ale ty chyba tego nie potrzebujesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok