Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Poszukuję mieszkania dwupokojowego - Norwegia

Czytali temat:
(410 niezalogowanych)
5 Postów
Monika Kurek
(Monk)
Wiking
Witam,
poszukuję mieszkania dwupokojowego do 5000 K miesięcznie. Miejscowość dowolna, ponieważ jeszcze nie wiem, w które miejsce w Norwegii się wybierzemy.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Monk napisał:Witam,
poszukuję mieszkania dwupokojowego do 5000 K miesięcznie. Miejscowość dowolna, ponieważ jeszcze nie wiem, w które miejsce w Norwegii się wybierzemy.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

Tom się uśmiał ...
---
Ty tak naprawdę myślisz jak piszesz ? .
---
Co z tego , ze trafisz na mieszkanie nawet i za 3-tyś. i bez kaucji , jak w mieścinie nie będzie ŻADNEJ pracy ... ! .
DOBRE ...
A auto chociaż Masz ... ?
---
Ponadto Kto da wynająć mieszkanie , ludziom bez pracy ... ! .
---
To nie Europa południowa gdzie ludzi i pracy bez liku , a i wszędzie idzie się dostać swobodnie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Kurek
(Monk)
Wiking
Nie będę ukrywać, że jestem początkująca w temacie "Norwegia-praca-mieszkanie" dlatego też dziękuję za komentarz i już wyciągam wnioski.
PS: Mam samochód
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Druga sprawa to w tej chwili to za wyrko w baraku wołają ok 4000 tys
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Kurek
(Monk)
Wiking
Odbiegając trochę od tematu, jest sens jechać w "ciemno" szukać pracy i mieszkania? Planuję pierwszy swój wyjazd do Norwegii i szczerze nie wiem jak to będzie wyglądać, mimo iż jestem optymistką na codzień
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Monk napisał:
Odbiegając trochę od tematu, jest sens jechać w "ciemno" szukać pracy i mieszkania? Planuję pierwszy swój wyjazd do Norwegii i szczerze nie wiem jak to będzie wyglądać, mimo iż jestem optymistką na codzieńlepiej idz do najblizszego biura podróży i wykup sobie wycieczke do ciepłych krajów...
taniej cie wyniesie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Monika Kurek
(Monk)
Wiking
Tak też myślałam. Wyjazd w poszukiwaniu pracy a wydać trzeba, pewnie tyle co się w Norwegii zarobi w miesiąc, zakładając że się znajdzie pracę.
Już nie widzę tego wyjazdu tak różowo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok