Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oslo Letter Center? O co chodzi? - Norwegia

Czytali temat:
bodek300 b Janusz Str Emila En Karolina Kargol Kasia Katarzyna Sabuniek M@rek K@@@ KONESER joanna.p darek3936 (3286 niezalogowanych)
1 Post
Noemi Stysiak
(sweterekwjelonki)
Wiking
Od ponad tygodnia czekam na przesyłkę poleconą (priorytetową w dodatku, huh) z Polski tutaj, do Moss... i doczekać się nie mogę, użyłam trackingu przesyłek i zobaczyłam, ze przesyłka owszem, dotarła do kraju mlekiem i miodem płynącego jakim jest Norwegia, ale ani ruszy się z jakiegoś Oslo Letter Center. Nie dostałam aviso wiec nie wiem, czy mam iść na pocztę i pytać się, czy już mają ten list, czy czekać dalej- ale trochę czasu mi brakuje, bo przesyłka jest ważna, z banku, bez niej nie mogę zapłacić za czynsz i spóźniam się z opłatą już kilka dni, a landlord się wkurza.

Co robić, Panie i Panowie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
sweterekwjelonki napisał:
Od ponad tygodnia czekam na przesyłkę poleconą (priorytetową w dodatku, huh) z Polski tutaj, do Moss... i doczekać się nie mogę, użyłam trackingu przesyłek i zobaczyłam, ze przesyłka owszem, dotarła do kraju mlekiem i miodem płynącego jakim jest Norwegia, ale ani ruszy się z jakiegoś Oslo Letter Center. Nie dostałam aviso wiec nie wiem, czy mam iść na pocztę i pytać się, czy już mają ten list, czy czekać dalej- ale trochę czasu mi brakuje, bo przesyłka jest ważna, z banku, bez niej nie mogę zapłacić za czynsz i spóźniam się z opłatą już kilka dni, a landlord się wkurza.

Co robić, Panie i Panowie?

Dopoki nie dostaniesz avizo to mozesz sobie co najwyzej zrobic spacer....

Landlord??? kolejny spad z jukej??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
Dupek Stary
(Kolega)
Stały Bywalec
Przesylka poszla do sprawdzenia na komore celna..... i tyly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj