Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1550 niezalogowanych)
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
kami napisał:
1. Nie będziesz miał Radiów cudzych poza moim.
2. Nie będziesz odbierał Radia mego bez wpłaty.
3. Pamiętaj, aby w dzień święty rentę przysłać.
4. Czcij Ojca swego i Rozgłośnię swoją.
5. Nie zagłuszaj.
6. Nie cudzosłysz.
7. Nie przestrajaj.
8. Nie unikaj fałszywego świadectwa na antenie mojej.
9. Nie pożądaj Maybacha Dyrektora swego.
10. Ani żadnej kasy, która Jego jest.
Będziesz wspierał Ojca Dyrektora z całego serca swego, z całej duszy
swojej, z całej renty swojej i ze wszystkich sił swoich, a Rozgłośnię Jego
jak siebie samego.

dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
Mysle, ze to tego obrazu, ktory pokazuje przemiane dziarskiej rencistki w moherowa cyber-babcie przy pomocy Brygady Wysokiego Rydzyka tzw. "BWR-Trwam" nie trzeba nic dodawac

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
a może ktoś nawraca moherowe berety na właściwą drogę i stąd kasy mniej ?

Niech sprzeda swojego mybacha ( czy jak to się tam pisze) i resztę majątków to może wyjdzie na prostą, choć nie wierzę w jego słowa, bo to czysta propaganda. Może chce zainwestować w kolejny szalony projekt, którego mu nie chce sfinansować rząd ani unia więc sięga do portfeli emerytek. Niech go wreszcie piekło pochłonie- tam jego miejsce.(to tak na marginesie dla wierzących w tym sensie)
P.S. moja mama to też moherowy beret - mam przes..ne w tym temacie.Nie wiecie jaka to męka być dzieckiem moheru, które nie praktykuje i nie poważa kościoła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
szczerze, to jak słyszę czy też czytam Ojciec Rydzyk, Radio Maryja, to mnie aż krew zalewa cała się gotuję z nerwów... a może są jego fani tutaj ?? ktoś pił już tą jego wodę? a może ma już telefon z jego siecią?? kiedyś nawet z moją babcia się pokłóciłam przez niego bo ona tak go bardzo broni...a jakie to ponoć dobre przepisy kuchenne zapodają przez to radio

wielka ściema i wyłudzanie pieniędzy, gość udający księdza mieszka w pałacu jeździ wspaniałymi samochodami za pieniążki swoich wierny, a fu!!! nie wspominając o lataniu samolotem i robieniu sobie wycieczek....

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Wszystko o czym piszecie to prawda. Z drugiej strony gosc jest zanakomitym socjotechnikiem, skoro robi dokladnie co chce i ruszyc sie go nie da, lub jak twierdzi wielu "nie wypada". To zas wskazuje na inwalidztwo emocjonalne sporej czesci spoleczenstwa, ktore w takt maryji dziewicy, z petla rozancowa na szyi podaza za swym guru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Sethur zgadzam się w 100 procentach. Polska tkwi w średniowieczu a kler przez to ma wyżerkę. Nie wiem czy do tego przyczyniły się rozbiory, czy komuna czy JP II (którego szanuję, ale to On dopuścił, a może doprowadził do konkordatu), ale tylko w Pl kościół ma takie pole do popisu i tyle do powiedzenia. I robi to kosztem wiernych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Na tym wlasnie polega "polskie inwalidztwo", na ktore, bez urazy dla nikogo cierpi spora, jezeli nie wieksza czesc polskiego spoleczenstwa. Wieczne proby szukania usprawiedliwienia, w historii, w przeszlosci, u sasiada, wieczna potrzeba posiadania jakiegos guru, wieczne okreslanie sie na czarne, czerwone, nijakie. Dzieje sie tak jak szyderczo wykrzyknal Bismarck; "dajcie Polakom wladze a sami sie wykoncza".
Przeciez nie o to w zyciu chodzi. Jako narod boimy sie swobodnie wyrazac poglady, glosujemy tak jak glosuje rodzina, kleczymy, kiedy wszyscy klecza, mimo ze niewielu kleczacych interesuje powod dla ktorego kleczy przed zlotym kielichem.... bo tak wypada, bo nie przystoi, bo tak trzeba .... No i taa, jak ktos to pieknie okreslil funtoza. Ludzie zatracaja poczucie wartosci jednostki, a to przeciez jednostki tworza spoleczenstwo. Spoleczenstwo zlozone z kulawych jednostek to dosc liczna grupa inwalidow i to w dodatku smiertelnie przestraszonych inwalidow.
Strach przed wolnoscia jednostki to pandemia na skale swiatowa a nie jakastam ..... grypa.
Nie wiesz czegos - doswiadcz tego, nie widziales - zobacz, nie czujesz - poczuj. Nie wszystko jest przyjemne, ale od tego mamy instynkt i indywidualne logiczne myslenie, zeby doswiadczajac przestac sie bac! ... znalezc przyczyny u siebie i nie popelniac w kolko tych samych bledow. Tylko kto dzisiaj kieruje sie wlasnym instynkem przefiltrowanym przez wlasna logike?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
szczerze, to jak słyszę czy też czytam Ojciec Rydzyk, Radio Maryja, to mnie aż krew zalewa cała się gotuję z nerwów... a może są jego fani tutaj ?? ktoś pił już tą jego wodę? a może ma już telefon z jego siecią?? kiedyś nawet z moją babcia się pokłóciłam przez niego bo ona tak go bardzo broni...a jakie to ponoć dobre przepisy kuchenne zapodają przez to radio

wielka ściema i wyłudzanie pieniędzy, gość udający księdza mieszka w pałacu jeździ wspaniałymi samochodami za pieniążki swoich wierny, a fu!!! nie wspominając o lataniu samolotem i robieniu sobie wycieczek....

a ja tam podziwiam tego ojca dyrektora pokaz mi drugiego ktory tak manipuluje spoleczenstwem i potrafi wmowic tym babcia ze jego maybach jest waniejszy niz ich leki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
kami napisał:
magdalena_d84 napisał:

a ja tam podziwiam tego ojca dyrektora pokaz mi drugiego ktory tak manipuluje spoleczenstwem i potrafi wmowic tym babcia ze jego maybach jest waniejszy niz ich leki

Tego Maybacha to tak nawiasem mowiac chyba nikt nigdy nie widzial
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Sethur napisał:
kami napisał:
magdalena_d84 napisał:

Tego Maybacha to tak nawiasem mowiac chyba nikt nigdy nie widzial

zacznij wiecej ogladac tv trwam
a na powaznie był w tvn24 w szkle kontaktowym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok