Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Platny urlop ???? - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz daraż Arkadiusz Chodak Eddy86 . (1731 niezalogowanych)
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
Witam Mam takie pytanie, moja dziewczyna niedługo urodzi w Norwegi dziecko ja pracuje tutaj legalnie chciałbym się dowiedzieć ile dni płatnego urlopu należy mi się po urodzeniu przez moją dziewczynę dziecka???? Lub czy w ogóle należy mi się płatny urlop czy okolicznościowy??? Czy jakoś specjalnie trzeba się starać o wolne???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lukass napisał:
Witam Mam takie pytanie, moja dziewczyna niedługo urodzi w Norwegi dziecko ja pracuje tutaj legalnie chciałbym się dowiedzieć ile dni płatnego urlopu należy mi się po urodzeniu przez moją dziewczynę dziecka???? Lub czy w ogóle należy mi się płatny urlop czy okolicznościowy??? Czy jakoś specjalnie trzeba się starać o wolne???
Tu masz podstawowe wiadomości ...
Jak się bardziej postarasz to i na tej stronie NAV ,
znajdziesz wiadomości na temat urlopów macierzyńskich i Ojcowskich ...

www.nav.no/English/English/Zasilek+rodzi...tte%29.805383895.cms
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Perła Perelka
(Perelka1)
Nowicjusz
Lukass napisał:
Witam Mam takie pytanie, moja dziewczyna niedługo urodzi w Norwegi dziecko ja pracuje tutaj legalnie chciałbym się dowiedzieć ile dni płatnego urlopu należy mi się po urodzeniu przez moją dziewczynę dziecka???? Lub czy w ogóle należy mi się płatny urlop czy okolicznościowy??? Czy jakoś specjalnie trzeba się starać o wolne???. Jeśli to tylko dziewczyna. To z jakiej racji masz dostać urlop?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
darek krajewski
(dario123448)
Stały Bywalec
bo jest coś takiego jak PAPAPERMISJON
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
dario123448 napisał:
bo jest coś takiego jak PAPAPERMISJON

oczywiście ze tak tylko wtedy jeśli mama pracuję tata moze isć na taki urlop...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok